Life

Cum speli simplu și rapid oglinda din baie. Trucul care te scapă de pete

Cum cureți fără mari eforturi oglinda din baie. E un soluție foarte bună pe care o vei folosi de acum înainte în mod constant.
20.10.2022 | 16:35
Cum speli simplu si rapid oglinda din baie Trucul care te scapa de pete
Cum cureți fără mari eforturi oglinda din baie. E un soluție foarte bună. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum speli simplu și rapid reflectorul care adună foarte multe pete de săpun și pastă de dinți. FANATIK îți dezvăluie trucul care te scapă de toate imperfecțiunile fără prea mari eforturi pentru o perioadă destul de lungă.

Cum cureți fără mari eforturi oglinda din baie. E un soluție foarte bună

Oglinda din baie este unul dintre obiectele care se curăță mai greu și pe care rămân întotdeauna dungi. Pentru o curățare ca la carte nu este nevoie de soluții scumpe, ci numai de foarte puțină răbdare.

ADVERTISEMENT

Primul pas este ștergerea prafului de la suprafață chiar dacă vorbim de o una verticală. Pentru această etapă este nevoie de o cârpă curată și abia apoi se poate trece la următoarea etapă.

Al doilea pas este utilizarea unui produs potrivit pentru pete, special conceput pentru curățarea băii. Se pot achiziționa produse cu ingrediente naturale, dar care sunt la fel de eficiente ca altele cu prețuri piperate.

ADVERTISEMENT

Oțetul este o substanță recomandată în curățarea unei oglinzi. Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi un amestec din apă și oțet și cu mișcări circulare și să ștergi toată suprafața. Oțetul poate fi înlocuit cu alcool sanitar sau săpun de Marsilia.

Soluțiile folosite în curățarea oglinzii din baie

De asemenea, unele femei obișnuiesc să folosească, pentru a îndepărta petele de pastă de dinți, cremă de ras, glicerină, bicarbonat de sodiu sau un amestec din apă și foarte puțin detergent de vase.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, unele gospodine folosesc zaț de cafea sau pliculețe de ceai care sunt foarte eficiente pentru curățarea oglinzilor din baie sau din alte camere din locuință.

Al treilea pas și ultimul de altfel, este ștergerea oglinzii din baie cu ajutorul unui burete moale și curat. Uscarea este o etapă importantă peste care nu trebuie să trecem cu vederea sub nicio formă. Se poate face de la sine sau cu o cârpă din microfibră curată, prin mișcări circulare.

ADVERTISEMENT
Tags: