News

De ce e nemulțumit Dan Negru de Autostrada Soarelui? ”Drumul către succes și drumul către eșec arată la fel”

Dan Negru s-a declarat revoltat de lipsa unor indicatoare pe Autostrada Soarelui. Atracțiile turistice nu sunt promovate
05.08.2023 | 22:07
De ce e nemultumit Dan Negru de Autostrada Soarelui Drumul catre succes si drumul catre esec arata la fel
Dan Negru, nemulțumit de indicatoarele de pe Autostrada Soarelui Sursa foto: Facebook Dan Negru
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de televiziune s-a declarat dezamăgit de faptul că, pe traseul către litoral, nu sunt promovate atracțiile turistice din zonă. Dan Negru spune că nu a văzut niciun panou cu destinații turistice pe Autostrada Soarelui.

De ce e nemulțumit Dan Negru de Autostrada Soarelui?

Plecat către mare, unde își petrece sfârșitul de săptămână, Dan Negru a postat, așa cum face de la o vreme, un scurt clip despre locurile întâlnite.

ADVERTISEMENT

“Am plecat spre mare în dimineața asta. Autostrada care duce spre litoral e ticsită de reclame: unde te uiți, stânga, dreapta, vezi doar panouri publicitare la jocuri de noroc, la poker, la magazine, la orice!

N-am văzut în schimb nici măcar un indicator turistic care să te trimită la zonele turistice de aici și sunt multe.

ADVERTISEMENT

Poți să ajungi de aici ușor la Adamclisi, la cetatea Capidava, la Peștera Sfântului Andrei, acolo unde a poposit unul din apostolii lui Iisus: Andrei.

Drumul către succes și drumul către eșec arată la fel. Niciun indicator turistic pe Autostrada Soarelui care duce spre litoral, deși Dobrogea e plină de atracții turistice”, a spus prezentatorul în filmarea postată pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

La Mamaia, acolo unde își petrece weekendul, Dan Negru alege să se cazeze la hotelul Savoy, același la care trage de fiecare dată când vine la Mamaia.

„Am ajuns într-un final în Mamaia. Atunci când vin la Mamaia, mai ales anul acesta am stat la hotelul Savoy. Îmi place la Savoy cel mai mult plaja. Are o energie foarte bună!”, a mai spus Dan Negru.

ADVERTISEMENT

Vedeta Kanal D postează aproape zilnic pe paginile sale de social media câte un mesaj de tip avertizare și conștientizare a pierderii valorii României din punct de vedere turistic.

ADVERTISEMENT
Tags: