Life

Dan Negru a răbufnit. Ce l-a scos din minți pe prezentatorul tv: ”Suntem primitivi”

Dan Negru a răbufnit. De această dată, se pare că prezentatorul tv a fost scos din minți de atitudinea anumitor persoane.
04.05.2023 | 00:16
Dan Negru a rabufnit Ce la scos din minti pe prezentatorul tv Suntem primitivi
Ce l-a enervat la culme pe Dan Negru. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Îl cunoaștem foarte bine de la emisiunile pe care le-a prezentat ani întregi, care de altfel au rămas cu siguranță în inimile publicului.

Ce l-a enervat, de fapt, pe Dan Negru

În ultima vreme, Dan Negru este extrem de activ pe contul personal de socializare. Prezentatorul tv postează numeroase mesaje, iar cele mai multe dintre ele sunt revoltătoare. Există lucruri care îl enervează la culme, dar și persoane.

ADVERTISEMENT

După ce anterior, Dan Negru a criticat aspru autoritățile pe rețele de socializare, acum, acesta are noi victime în vizor. Se pare că specialiștii militari care tot apar constant la televizor l-au enervat la culme pe faimosul om de televiziune.

Să nu uităm că odată cu debutul războiului din Ucraina, care durează de mai bine de un an de zile, subiectul este dezbătut intens și în România. Chiar și așa, Dan Negru nu pare tocmai încântat de ceea ce vede pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

În opinia prezentatorului, constant, apar diverși specialiști care doar laudă meseria pe care o au. Acest lucru l-a făcut pe omul de televiziune să catalogheze specia umană ca fiind una ”primitivă”. De asemenea, el a prezentat și câteva date istorice.

În postarea sa, acesta subliniază faptul că în ultimii 3400 de ani, în lume a existat pace pentru doar 268 de ani, adică 8% din total. De asemenea, el a amintit și de faptul că Imperiul Otoman și-a petrecut cel mai mult timpul în război.

ADVERTISEMENT

”Vai de capul nostru ca specie”

De cealaltă parte, China a petrecut la rândul ei secole întregi în războaie. Și se pare că lucrurile nu se opresc nici măcar în momentul de față. Dovada cea mai clară este războiul declanșat din Ucraina care pare a fi unul fără sfârșit.

”Au apărut alți specialiști la tv: ăia militari. Generalii, ofițerii își laudă pe ecrane meseria: milităria. N-am văzut niciun flower-power, niciun activist pentru pace in vreun talk-show. Suntem primitivi ca specie umană! Vai de capul nostru. 

ADVERTISEMENT

În ultimii 3400 de ani, omenirea a avut pace deplină doar 268 de ani. Adică 8%. Imperiul Roman și-a petrecut mai bine de jumătate din existența lui in război. În ultimele două războaie mondiale au murit aproape 100 milioane de oameni. China a petrecut 11 secole în războaie. Ăștia suntem. Vai de capul nostru ca specie. Ne merităm generalii de pe ecrane”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT