Life

De ce este bine să ștergi geamurile cu apă și detergent de vase. Trucul eficient care te scapă de o mare problemă

Motivul pentru care detergentul de vase e de un real ajutor la geamuri. Soluția practică care îndepărtează o situație neplăcută.
18.12.2022 | 13:51
De ce este bine sa stergi geamurile cu apa si detergent de vase Trucul eficient care te scapa de o mare problema
Motivul pentru care detergentul de vase e de un real ajutor la geamuri. Soluția practică care îndepărtează o situație neplăcută. Sursa foto: blissmaidservices.com
ADVERTISEMENT

De ce este bine să ștergi geamurile cu apă și detergent de vase. Trucul eficient care te scapă de o mare problemă, în special în sezonul rece când diferența de temperatură între interior și exterior este foarte mare.

Motivul pentru care detergentul de vase e de un real ajutor la geamuri. Soluția practică care îndepărtează o situație neplăcută

Condensul se instalează imediat cum temperaturile din termometru încep să scadă, lucru care duce la dezvoltarea mucegaiului, extrem de periculos pentru sănătate. Pentru a scăpa de această problemă FANATIK îți stă la dispoziție cu un truc simplu.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să faci pentru a evita excesul de umiditate este să ștergi geamurile cu o soluție practică formată din apă și detergent de vase. Combinația dintre cele două va face minuni în sezonul rece, în casa ta.

E de ajuns să folosești un strop de lichid de spălat farfuriile pe o cârpă groasă din microfibră. Unge uniform fereastra cu această soluție simplă și la îndemâna tuturor gospodinelor.

ADVERTISEMENT

Acesta are rolul de a crea un fel de barieră pe sticlă și în felul acesta nu permite acumularea de apă. Așadar, detergentul de vase previne condensul și te va scăpa de o mare neplăcere! Trucul poate fi repetate de 2-3 ori pe sezon!

Cum poți curăța eficient geamurile din casă

Dacă soluțiile din comerț nu mai fac față, atunci este bine să încerci și câteva soluții foarte simple, cu ingrediente pe care le ai deja în bucătărie. Geamurile din casă pot fi spălate cu o combinație formată din lămâie și un plic de ceai.

ADVERTISEMENT

Cele două produse se adaugă în 2 litri de apă și îndepărtează rapid grăsimea și praful adunate pe ferestre. În plus, acidul citric face față cu brio calcarului.

O altă variantă este un pahar de oțet și două linguri de acid citric care sunt ideale pentru poluarea de pe sticlă. Petele și dungile de pe geamuri vor dispărea fără să depui eforturi uriașe.

ADVERTISEMENT

De asemenea, amidonul face ca ferestrele și geamurile să strălucească și să fie curate. Toarnă 2 linguri de amidon de porumb în 700 ml apă fierbinte și amestecă foarte bine. Compoziția obținută se toarnă într-o sticlă cu pulverizator.

E momentul să pulverizezi de câteva ori pe geamurile din casă și apoi să le ștergi cu o cârpă din microfibră. Tu ce soluție ai încerca?

ADVERTISEMENT
Tags: