ADVERTISEMENT
Fotbal international

De ce este dorit Ianis Hagi de Lazio! Italienii au dezvăluit motivul: ”Poate fi soluția”

Autor: Patrice Podina | 01.04.2021 | 21:21
De ce este dorit Ianis Hagi de Lazio! Italienii au dezvăluit motivul: ”Poate fi soluția”
Ianis Hagi Sursă foto: Twitter

Transferul lui Ianis Hagi la Lazio Roma se conturează. Jurnaliștii din Peninsulă au scris pe larg despre calitățile care îl recomandă pentru o mutare în capitala Italiei.

ADVERTISEMENT

Interesul lui Lazio pentru Ianis Hagi nu este nou. Romanii au inițiat discuțiile despre un posibil transfer încă de pe vremea în care internaționalul român evolua la Genk.

Oficialii de pe Ibrox Park s-au mișcat mai repede și au achitat clauza de 4,5 milioane de euro. Acum cota lui Hagi este în creștere, iar Rangers speră să obțină peste 10 milioane de euro pe el.

Ce îl recomandă pe Ianis Hagi la Lazio

Platforma laziali.com a trecut în revistă cele mai importante calități ale șeptarului de la Rangers și au ajuns la concluzia că românul ”poate fi soluția” pentru problemele lui Lazio.

ADVERTISEMENT

”Versatilitatea lui Hagi în atac este calitatea care-i atrage pe Simone Inzaghi și pe oficialii clubului. Tânărul poate juca în ambele flancuri, dar și în spatele atacanților. Poate că nu este așa prolific, dar are abilitatea de a crea ocazii de gol pentru alții.

Poate dribla adversarii, are un stil de a ataca direct și frontal și abia așteaptă să șuteze la poartă când i se ivește ocazia. Lazio are cu 20 de goluri mai puțin marcate față de sezonul trecut și Ianis Hagi, cu 6 goluri și 9 assist-uri la Rangers, pare a fi soluția pentru a rezolva problema ineficacității”, a scris sursa amintită.

Cât oferă Lazio și ce salariu i-au pregătit lui Hagi

Jurnaliștii italieni au menționat și cifrele care ar face posibilă mutarea lui Hagi la Lazio. Clubul din Roma ar fi dispus să achite 6 milioane de euro, însă, evident, Rangers solicită mult mai mult, după ce fotbalistul a fost evaluat recent la 20 de milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Totuși, sursa amintită a precizat că transferul s-ar putea realiza pentru o suma între 10 și 12 milioane de euro. Pe de altă parte, fotbalistul ar putea fi convins mai ușor în condițiile în care salariul la Lazio ar fi cifrat la 1,5 milioane de euro, mai mare decât ceea ce oferă Rangers în momentul de față.

Pe lista de achiziții a lazialilor se mai află și sud-americanul Santos Borre, de la River Plate, autor a 27 de goluri în acest sezon. Dezavantajul lui Borre este acela de a fi jucător extracomunitar.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
Top 3 cele mai citite
Anglia
Anglia
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!