Life

De ce i-a dat Ramona Olaru papucii fostului iubit. Cum a ajuns, de fapt, în București

Ramona Olaru a făcut câteva dezvăluiri de-a dreptul inedite despre viața ei personală. A ajuns la București într-o întreagă aventură.
19.12.2023 | 17:23
De ce ia dat Ramona Olaru papucii fostului iubit Cum a ajuns de fapt in Bucuresti
Ramona Olaru, dezvăluiri nebănuite despre viața ei. Foto: YouTube/ Antena 1/ Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a vorbit pe șleau despre secretele vieții sale. A dezvăluit, printre altele, motivul pentru care i-a dat papucii fostului iubit, unul cu care se cuplase după despărțirea definitivă de Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru a stat în cămin de băieți până să se pună pe picioare în București, venind de la Călărași

Ramona Olaru a spus că și-a încercat norocul la un moment dat cu traiul în Capitală, doar că prima ei experiență cu Bucureștiul a fost un eșec total. Apoi, a stat la cămin cu niște băieți, convinsă ulterior să dea la Facultate ca să aibă unde sta. Așa a ajuns vedeta de la Antena 1 ingineră în agricultură, pentru simplul fapt că nu avea bani de chirie!

ADVERTISEMENT

Începuturile ei în viața de Capitală n-au fost tocmai ușoare. Vedeta a avut noroc de prieteni buni, care au îndrumat-o astfel încât timpul și aventurile prin care a trecut s-o transforme azi în una din cele mai iubite apariții de pe micul ecran. Ramona a spus că în paralel cu facultatea a muncit enorm. A fost hostess la diferite evenimente și a lucrat și în cluburi, printre altele.

Expertă în agricultură, în acte

„M-am așezat pe o bordură în fața blocului și nu puteam să mă întorc în casa mea, mai ales că nu puteam să îi spun mamei că am dat fail. Aveam niște prieteni la liceu și băieții ăștia erau deja la Agronomie. Am sunat, pentru că ei mereu spuneau să vin pe la București, că nu aveam unde să stau. Asta se întâmpla cu cinci băieți în cameră, că era cămin de băieți.

ADVERTISEMENT

Mult timp, vreo șase luni n-am găsit nicio chirie. Oricum începusem să cheltuiesc banii pe care îi aveam. Unul din băieți avea o agenție și mă duceam să fiu hostess la o agenție, să câștig și eu 100 de lei. Nu aveam bani suficienți să plătesc chiria pe două luni. Unul din băieți mi-a zis să mă înscriu la facultate să stau și eu în căminul de fete. Am intrat printre primii”, a povestit Ramona Olaru.

„M-am dus la facultate, dar și munceam, și ziua, și noaptea. Munceam la diverse evenimente și după 12 noaptea eram PR în club. Le-am făcut pe astea, mi-au dat oamenii loc la cămin. Sunt inginer în agricultură durabilă”, a continuat Ramona Olaru în podcastul lui Jorge de pe YouTube.

ADVERTISEMENT

I-a dat papucii fostului iubit pentru că nu s-a ținut de cuvânt

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a spus și de unde vine numele ei, de fapt. Pe ea o cheamă Plăișanu și a fost căsătorită cu un bărbat cu numele Olaru. Întrucât e un nume mai ușor de reținut, i-a cerut la divorț acordul să-l păstreze.

„Îmi găsisem și un iubit. Înainte mă numeam Plăișanu Nicoleta Ramona. L-am întrebat dacă e de acord să păstrez numele fostului meu”, a completat Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a mai relatat că după despărțirea de Cătălin Cazacu s-a cuplat cu un tip care a dezamăgit-o pe neașteptate. Bruneta a mărturisit că eșecurile și suferințele din dragoste au învățat-o să fie mai rece în relații, iar acum se consideră mult mai matură în raport cu bărbații.

De ultimul partener s-a separat pentru că a întârziat la o oră stabilită în care trebuiau să plece undeva. Ramona Olaru i-a zis să o ia de la redacție la 12:30, după ce termina matinalul de la Antenă, dar n-a mai dat de fostul iubit. Abia pe la 14:30 a sunat-o și ăla a fost punctul în care a rupt-o de tot cu el.

ADVERTISEMENT