Life

La 9 luni de la despărțirea de Cătălin Cazacu, Ramona Olaru a făcut anunțul: “M-am îndrăgostit pe bune”

Ramona Olaru a făcut anunțul, la 9 luni de la despărțirea de Cătălin Cazacu. Asistenta de la Antena 1 s-a îndrăgostit din nou.
12.09.2023 | 08:07
La 9 luni de la despartirea de Catalin Cazacu Ramona Olaru a facut anuntul Mam indragostit pe bune
Anunțul important făcut de Ramona Olaru. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

La 9 luni de la despărțirea de Cătălin Cazacu, Ramona Olaru a dat o veste importantă, chiar în direct la Antena 1. Vedeta le-a spus colegilor ei de la emisiune că s-a îndrăgostit din nou.

Ramona Olaru, anunț la 9 luni de la despărțirea de Cătălin Cazacu

Asistenta TV de la Antena 1 și Cătălin Cazacu s-au despărțit de ceva timp, iar blondina a vorbit recent despre situația ei amoroasă. Se pare ce Ramona Olaru a reușit să meargă mai departe, după cum le-a spus colegilor ei de la Neatza cu Răzvan și Dani.

ADVERTISEMENT

Luni dimineață, vedeta a recunoscut, în direct la TV, că s-a îndrăgostit, după mult timp. Ramona Olaru a spus că nu a mai simțit de ani buni senzația de fluturi în stomac și este foarte fericită.

“M-am îndrăgostit! M-am îndrăgostit pe bune! Nu m-am mai îndrăgostit de la 17 ani! M-am îndrăgostit la prima vedere! Este ce trebuie, dar nimeni nu știe de cine.

ADVERTISEMENT

A plecat, că are treabă. Doamne, după atâția ani, credeam ca nu mai e posibil să ai fluturași”, a spus Ramona Olaru în platoul emisiunii matinale de la Antena 1.

Ce spunea Ramona Olaru despre bărbatul ideal

În urmă cu câteva săptămâni, Ramona Olaru spunea că încă nu a găsit pe altcineva și că așteaptă un bărbat care să fie pe placul ei. Vedeta a spus atunci că încă așteaptă persoana potrivită, mai ales că este pregătită.

ADVERTISEMENT

“Nu m-a dat niciunul pe spate cu gesturile romantice, așa că încă îl aștept pe ăla perfect care să mă prioritizeze în orice moment și să îmi aplice Princess treatment! Și e aproape, căci am rezolvat multe cu mine”, a spus vedeta pentru Viva.

Cu mult timp în urmă, Ramona Olaru a întâlnit un bărbat cu care s-a și căsătorit. Ulterior, cei doi au divorțat, însă acest lucru nu a descurajat-o pe asistenta TV.

ADVERTISEMENT

La rândul său, se pare că și Cătălin Cazacu și-a refăcut viața sentimentală. Prezentatorul de la Antena Stars a fost surprins de Spynews.ro în timp ce se săruta pe litoral cu o blondă. Cei doi păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt.

ADVERTISEMENT
Tags: