Life

De ce îl consideră CRBL extraterestru pe Smiley. Dezvăluirea artistului despre fostul coleg de trupă: „Mă enervează”

Au făcut parte din trupa Simplu și au multe amintiri care îi leagă, dar există un motiv pentru care CRBL îl consideră pe Smiley un „extraterestru”.
22.09.2022 | 13:36
De ce il considera CRBL extraterestru pe Smiley Dezvaluirea artistului despre fostul coleg de trupa Ma enerveaza
Motivele pentru care CRBL îl consideră extraterestru pe Smiley. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La începutul anilor 2000, trupa Simplu făcea furori cu melodiile lor. S-au separat în 20113, însă au rămas amintirile și vechile prietenii. În cadrul unei emisiuni tv, CRBL l-a numit pe Smiley, fostul său coleg, extraterestru și a explicat de ce.

De ce este Smiley un extraterestru în viziunea lui CRBL. Artistul a mărturisit ce îl enervează la fostul său coleg de trupă

Simplu a fost una dinte cele mai apreciate formații muzicale de la începutul anilor 2000. Au făcut furori cu piesele, dar și cu mișcările de dans. „O secundă” a fost de ajuns pentru ca trupa să se destrame în anul 2013. 

ADVERTISEMENT

După cum Piticu’ a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat pentru FANATIK, totul a început ca o pauză, deoarece CRBL și Smiley aveau mai multe contracte individuale de onorat.

Totuși, cei care au făcut parte din proiect păstrează legătura și au rămas prieteni. Invitat în emisiunea Vorbește lumea, difuzată pe Pro TV, CRBL a spus ce părere are despre Smiley.

ADVERTISEMENT

Din punctul de vedere al fostului concurent Survivor România, iubitul Ginei Pistol este una adevărat extraterestru și asta pentru că piesele pe care le lansează și versurile pe care le scrie sunt uneori de-a dreptul ireale.

Mai mult, artistul, care de curând s-a întors în România pentru a face muzică, este de părere că, uneori, cuvintele pe care fostul coleg de la Simplu le așterne pe hârtie sunt ale sale.

ADVERTISEMENT

„Pe Smiley l-aș trece la extraterestru. Nu înțeleg de unde îi vin atât de multe cuvinte asociate și atașate atât de bine încât parcă sunt cuvintele mele spuse de el.

Câteodată mă enervează atât de tare. În versuri, în piese…e de undeva. Nu știu dacă de pe Marte, după cum el a spus-o și a recunoscut-o la un moment dat, dar cu siguranță are ceva.

ADVERTISEMENT

Nu e normal. Eu aștept să se transforme”, a declarat CRBL la Pro TV.

Tags: