Life

De ce își ține Dan Negru copiii departe de lumea mondenă. Prezentatorul a dezvăluit adevăratul motiv

Dan Negru a dezvăluit de ce își ține copiii departe de lumea mondenă, fiind el însuși o prezență discretă.
26.09.2021 | 18:08
De ce își ține Dan Negru copiii departe de lumea mondenă. Prezentatorul a dezvăluit adevăratul motiv
ADVERTISEMENT

Dan Negru a explicat de ce își ține copiii departe de lumea mondenă. Prezentatorul TV este o prezență discretă și preferă să stea departe de showbiz, la fel și familia lui.

În cadrul unui interviu, „Regele audiențelor” a dezvăluit că își dorește ca viața lui de familie să rămână discretă. Acesta a mai subliniat faptul că succesul său nu se datorează faptului că ar fi un personaj monden.

De ce își ține Dan Negru copiii departe de lumea mondenă

Dan Negru a dezvăluit care este motivul pentru care își ține copiii departe de lumea mondenă. Prezentatorul de la Antena 1 a preferat mereu să fie discret în privința familiei sale.

ADVERTISEMENT

Acesta își dorește și pentru copiii lui aceeași discreție. Vedeta a povestit cum, recent, a luat masa la restaurant cu Lora. Dara, fiica lui, nu o știa pe cântăreață, deși este o prezență constantă în mediul online și mulți copii o apreciază.

De altfel, copiii prezentatorului nu prea cunosc vedetele din România, chiar dacă multe vin la ei acasă sau în emisiunile lui Dan Negru. Fiul său, Bogdan, este prieten cu Selly și cu Dorian Popa, cu care comunică regulat.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, moderatorul TV a preferat ca Dara și Bogdan să aibă o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor.

„Ce aș fi avut de câștigat arătându-i în ziare și ducându-i la TV? Mi-e bine așa. Copiii mei nu cunosc vedetele de la noi, deși multe trec pe la noi pe acasă.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute am luat masa la un restaurant cu Lora și lumea venea să facă poze cu ea și Dara, fetița mea, era nedumerită, n-o știa de la TV, deși toți copiii de vârsta ei o admiră.

Bogdan, băiatul meu, e prieten cu Selly și cu Dorian și își mai schimbă mesaje pe WhatsApp fără ca eu să știu. Dar am reușit sa-i ținem departe de showbiz.

ADVERTISEMENT

Nu aș fi avut nimic de câștigat, dimpotrivă, le-aș fi luat liniștea”, a declarat Dan Negru pentru click.ro.

Cum a reușit Dan Negru să aibă succes în lumea televiziunii

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România și are o carieră de peste două decenii în televiziune. Acesta se mândrește cu faptul că succesul se datorează profesionalismului de care a dat dovadă încă de la debut.

ADVERTISEMENT

„Am căutat întotdeauna să stau departe de lumea mondenă, nu există aproape deloc fotografii cu mine în locuri mondene în toți ăștia 25 de ani de când m-am apucat să fac TV.

Și eu sunt exemplu că se poate și așa. Porecla de «regele audiențelor» am primit-o de pe urma succeselor pe care le-am putut dobândi și fără să fiu un personaj monden”, a mai spus prezentatorul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri