Life

De ce Johnny Depp și Amber Heard nu se privesc niciodată în ochi. Jurământul făcut de actor la divorț

De ce nu se uită Johnny Depp în ochii fostei soții în timpul procesului lor. Actorul a făcut o promisiune în urmă cu mult timp, dar o respectă chiar și acum.
21.05.2022 | 16:42
De ce Johnny Depp si Amber Heard nu se privesc niciodata in ochi Juramantul facut de actor la divort
De ce Johnny Depp și Amber Heard nu se privesc niciodată în ochi. Foto: Colaj Fanatik / Hepta
ADVERTISEMENT

Faimosul proces dintre Johnny Depp și fosta lui soție, actrița Amber Heard, scoate la iveală noi detalii. Iată care este motivul pentru care cei doi nu se privesc în ochi.

De ce nu se uită Johnny Depp în ochii fostei soții

Deși au apărut unul în fața celuilalt de atâtea ori până acum în cadrul procesului, Johnny Depp nu o privit-o niciodată în ochi pe cea care i-a fost soție ani de zile.

ADVERTISEMENT

Motivul este legat de faptul că actorul a spus în anul 2016, atunci când au divorțat, că nu îl va mai privi niciodată în ochi.

În cadrul întrevederii lor, actrița din Aquaman a declarat că a încercat să îl privească în ochi în timpul procesului, dar acesta i-a evitat mereu privirea. De altfel, același lucru a fost punctat inclusiv de avocata actorului, Camille Vasquez.

ADVERTISEMENT

“Domnul Depp nu s-a uitat la dumneavoastră nici măcar o dată în tot acest proces, nu-i așa?”, a întrebat-o aceasta pe Amber Heard.

Ulterior, avocata lui Depp a făcut referire la promisiunea făcută de actor atunci când partenera sa a decis să depună actele pentru divorț.

ADVERTISEMENT

“A promis că nu-i vei mai vedea ochii niciodată, nu-i așa?”, a mai spus avocata. Răspunsul vedetei a fost: ‘Nu-mi amintesc asta’.

Ce i-a promis Johnny Depp fostei soții după ce i-a înmânat divorțul

Promisiunea făcută de actorul Johnny Depp pentru fosta soție a fost făcut la scurt timp după ce aceasta i-a înmânat actele de divorț.

ADVERTISEMENT

Într-o înregistrare care a fost pusă în fața curții, vineri, Amber Heard încerca să îl ia în brațe pe Depp, după divorț: “Te rog, vreau doar să te îmbrățișez și să îți spun la revedere”, îi spunea aceasta.

Actorul a refuzat și i-a transmis atunci că privirile lor nu se vor mai întâlni niciodată.

“Nu sunt nimic pentru tine și voi fi întotdeauna nimic pentru tine. Nu-mi vei mai vedea ochii niciodată”, a replicat actorul.

ADVERTISEMENT
Tags: