Sport

De ce l-a eliminat Sebastian Colțescu pe Mihai Pintilii în Voluntari – FCSB 1-2: „Pe mine nu mă iei la mișto”

Mihai Pintilii a avut un dialog misterios cu Sebastian Colțescu la meciul cu Voluntari, în urma căruia antrenorul a fost trimis la vestiare.
01.03.2024 | 14:20
De ce la eliminat Sebastian Coltescu pe Mihai Pintilii in Voluntari  FCSB 12 Pe mine nu ma iei la misto
Mihai Pintilii nu va putea sta pe bancă la meciurile cu Petrolul și Rapid. Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii nu are voie să dea indicații pe bancă, însă antrenorul nu s-a putut să nu protesteze la adresa arbitrului la meciul cu Voluntari. Ce s-a întâmplat în minutul 38 al partidei.

De ce l-a eliminat Sebastian Colțescu pe Mihai Pintilii în Voluntari – FCSB 1-2: „Pe mine nu mă iei la mișto”

Mihai Pintilii a avut un schimb de replici cu centralul Sebastian Colțescu, iar acesta a decis să îi arate cartonașul roșu: „Am vorbit frumos. Pe mine nu mă iei la mișto”, i-ar fi motivat decizia Colțescu, conform iamsport.ro.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a comentat și el conflictul: „Între Sebastian Colțescu și Pintilii a existat o discuție, dar nu știu exact ce s-a întâmplat acolo. Arbitrii iau astfel de decizii.

Pintilii este o legendă în România și a cerut să fie respectat, probabil la fel a cerut și Colțescu. Contează că am obținut cele trei puncte și dorim să îi dedicăm această victorie lui Pantea”, a spus antrenorul la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii, o nouă suspendare. Ratează meciurile cu Petrolul și Rapid

În urma incidentelor de la meciul cu Voluntari colaboratorul lui Elias Charalambous ar putea primi o suspendare la comisii și să rateze ultimele două meciuri din sezonul regulat cu Petrolul și derby-ul cu Rapid.

Totul a pornit de la un fault tare asupra lui Florinel Coman. Elias Charalambous a solicitat cartonaș galben și Sebastian Colțescu a venit la marginea terenului să discute cu antrenorul.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii s-a implicat și el în discuție, însă centralul i-a transmis să se întoarcă pe bancă deoarece încalcă regulamentul. Acesta nu a fost însă de acord cu decizia și a protestat fiind eliminat.

Astfel, Elias Charalambous și jucătorii FCSB-ului vor trebui să se bazeze la ultimele două meciuri din sezonul regulat doar pe aportul lui Thomas Neubert și Lucian Filip.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii a mai fost suspendat timp de patru etape de Comisia de Disciplină a FRF: „Pot da instrucțiuni în timpul jocului doar directorul tehnic, antrenorul principal sau antrenorul secund.În cazuri excepționale (de ex. antrenorul principal și antrenorul secund sunt suspendați), antrenorul cu portarii va avea dreptul de a da instrucțiuni în timpul jocului”, a fost motivația.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul FCSB - Petrolul