Life

De ce l-a taxat publicul pe Cătălin Zmărăndescu la Survivor. Natalia Duminică face dezvăluiri neștiute din jungla dominicană. Video

Natalia Duminică este de părere că Faimosul Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor România din cauza atitudinii sale, dar și a comportamentului mai dur.
23.03.2022 | 18:41
De ce la taxat publicul pe Catalin Zmarandescu la Survivor Natalia Duminica face dezvaluiri nestiute din jungla dominicana Video
ADVERTISEMENT

Natalia Duminică a vorbit despre eliminarea lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor și a explicat care ar putea fi motivele din spatele acesteia.

De ce ar fi fost eliminat, de fapt, Cătălin Zmărăndescu de la Survivor

Natalia Duminică a explicat că a fost șocată de această decizie privind eliminarea lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor.

ADVERTISEMENT

Aceasta a argumentat, la emisiunea La Măruță, că Zmărăndescu aducea puncte pentru echipa sa și nu se aștepta ca el să fie cel eliminat. Totuși, motivul care ar fi putut duce la eliminarea sa din competiție a fost faptul că era mai dur.

„Eu am fost șocată doar din partea echipei. Cătălin era o persoană care aducea constant câte un punct două la fiecare joc, deși TJ aduce.

ADVERTISEMENT

Nu mă așteptam să fie Cătălin, înțeleg că publicul l-a taxat că a fost un pic mai dur ultima săptămână. A avut o pauză în care era ok și acum s-a schimbat. Te demotivezi maxim când pierzi încontinuu”, a spus Natalia Duminică.

Natalia Duminică, declarații despre TJ Miles, concurent la un pas de a pleca acasă

Propus și el spre eliminare, TJ Miles a avut parte de o schimbare radicală referitoare la atitudinea coechipierilor față de el, iar Natalia Duminică crede că este din cauza faptului că nu își ajuta colegii să gătească.

ADVERTISEMENT

Conform fostei concurente de la Survivor România, TJ Miles se eschiva întotdeauna de la această sarcină, dar apoi venea și el să mănânce alături de colegii săi de echipă.

„Am văzut echipa cu este echipa în camp cu el, cum se comportă cu el. S-a îndepărtat de echipă și s-a îndepărtat complet. 

ADVERTISEMENT

Se mai supărau că nu ajută la gătirea mâncării. Suntem toți aproape acolo, facem, până fac unii focul, alții gătesc. El era la plajă. Noi stăm toți aici și el pe plajă. Când era de împărțeală, venea cu farfuria, când era de gătit, nu venea”, a spus ea și despre TJ Miles.

ADVERTISEMENT