Life

Natalia Duminică vrea ca TJ Miles să fie eliminat de la Survivor: „Să plece acasă”

Natalia Duminică, proaspăt eliminată de la Survivor, a vorbit despre cine ar trebui să mai plece acasă, iar alegerea ei este TJ Miles. Ea a vorbit și despre felul în care a schimbat-o experiența Survivor.
22.03.2022 | 17:10
Natalia Duminica vrea ca TJ Miles sa fie eliminat de la Survivor Sa plece acasa
ADVERTISEMENT

Natalia Duminică spune că experiența de la Survivor România a făcut-o să își dea seama de ce este cu adevărat important în viață.

Natalia Duminică, declarații după Survivor. Ce s-a schimbat acum pentru ea

Fosta concurentă de la Survivor a spus că este un adevărat „detox” al spiritului la Survivor, iar imediat când a ajuns înapoi în București a simțit că nu vrea să mai plece.

ADVERTISEMENT

„Nu a fost ceva ușor, a deschis multe gânduri foarte adânci. Te gândești la viață. Este un mind reset, e detox, de creier și de mâncare.

M-am gândit la familie, la viață. Când am intrat în Aeroportul din București, mi-am dat seama că îl iubesc, și orașul”, a spus aceasta, în cadrul emisiunii La Măruță.

ADVERTISEMENT

A rămas însă cu un obicei pe care l-a dobândit la Survivor România, din cauza faptului că a suferit de foame. Natalia Duminică nu mai poate arunca mâncare.

„Am trecut prin foame, nu pot arunca mâncare, totul stă acolo până la ultima firmitură. Am avut posibilitatea să ajut persoane din Ucraina, le-am adus mâncare”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

Natalia Duminică recunoaște că a pus presiune asupra ei. Ea a rezistat doar o lună la emisiune. Aceasta a vorbit și despre modul în care alegea cine merge în exil.

„Cea mai mare presiune pe umerii mei am pus-o eu. Am venit să ajut echipa, să câștig puncte pentru echipă. 

ADVERTISEMENT

E normal să nu ne înțelegem între noi, suntem mereu împreună. Faza cu exilul stârnea controverse. Nu am răspuns, ăsta e jocul. Eu mă axam doar pe punctele din ziua respectivă”, a spus ea.

Pactul din echipa Faimoșilor este să nu trimită nicio fată în exil

Natalia Duminică a recunoscut și că echipa Faimoșilor de la Survivor a stabilit că nicio fată nu va fi trimisă în exil.

„Am stabilit că nu merge nicio fată la exil. Eram prima persoană care eram cu discursul ăsta. Un băiat se descurcă. Face focul, face cort din pelerină. Ne-am asumat. 

Nu ne dorim în exil, cumva și băieții sunt de partea noastră și să ne ferească”, a spus ea, insistând asupra faptului că nu a existat niciodată o poziție de egalitate între fetele și băieții din echipă.

Cine vrea să plece de la Survivor. Alegerea Nataliei Duminică

Aceasta a vorbit și despre cine crede că ar trebui să plece acasă dintre cei trei oameni propuși spre eliminare, iar TJ Miles este alegerea sa.

„Cătălin e puternic, pe traseu și în echipă, Mari abia a venit și mai are ce oferi. TJ Miles ar fi deja ok să plece acasă”, a declarat aceasta.

ADVERTISEMENT