Life

De ce luna martie este considerată cea mai periculoasă din an. Dezvăluirile Lidiei Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit de ce luna martie este cunoscută ca fiind cea mai periculoasă din an și ce pot face oamenii pentru a se apăra de energiile negative.
18.02.2022 | 23:40
De ce luna martie este considerata cea mai periculoasa din an Dezvaluirile Lidiei Fecioru
ADVERTISEMENT

Luna martie este considerată cea mai periculoasă lună din an. Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, că aceasta este perioada în care în viața oamenilor se adună cele mai multe energii negative.

De ce luna martie este cea mai periculoasă din an și metode prin care oamenii se pot apăra

Bioenergoterapeutul a spus că martie este considerată o lună mistică, plină de magie și a prezentat câteva metode prin care oamenii se pot proteja de rele.

ADVERTISEMENT

Conform Lidiei Fecioru, se spune că vârcolacii umblă liberi și că oamenii trebuie să-și facă curățenie în suflet și în casă.

„Curățenia aduce bunăstare, aduce liniște și atunci chemăm în ajutor un preot. Eu de fiecare dată programez și în luna martie fac o sfeștanie acasă. Nu a existat an în care să nu fac. Simt nevoia să-mi apăr casa de influențele negative. Păcat că nu ne putem apăra și în stradă de aceste lucruri.”, a dezvăluit Lidia Fecioru. 

ADVERTISEMENT

Această purificare este necesară, deoarece oamenii își petrec mai mult timp în casă decât în afara acesteia și, astfel, vor fi ști că ei și cei dragi sunt în siguranță. În cazul în care, din varii motive, există persoane care nu pot sau nu vor să cheme un preot, există și alte alternative.

„Unde ne este locul, noi acolo trebuie să facem rugăciune”

Lidia Fecioru a dezvăluit că oamenii trebuie să-și facă curățenie acolo unde sunt cel mai des și că ajută dacă se ei înșiși se roagă.

ADVERTISEMENT

„Unde ne este locul, noi acolo trebuie să facem curățenie. Noi singuri putem face rugăciune, că te rogi dimineața, că faci rugăciunea de seară. Nu trebuie să sa stai 100 de ani în genunchi sau să citești o cărticică de acatiste. Spune ce simte sufletul tău.”,  a spus bioenergoterapeutul.

De altfel, aceasta a adăugat faptul că momentele în care oamenii aleg să fie răi cu semenii lor, să-i jignească sau le întoarcă spatele la nevoie, sunt cele care atrag după ele energii mai puțin benefice.

ADVERTISEMENT

„Societatea își pierde umanitatea. Există multă energie negativă acumulată în oameni. În luna martie se acumulează cele mai multe energii negative. Întotdeauna s-a pomenit asta.”, a declarat Lidia Fecioru.

Mihai Voropchievici a explicat de ce începutul primăverii este întotdeauna periculos

Mihai Voropchievici a explicat, la rândul său, motivul pentru care luna martie este considerată atât de periculoasă. Are legătură cu terminarea iernii.

„Acest lucru se întâmplă deoarece ieșim din iarnă, am acumulat energii mai puțin benefice, datorită vremii urâte. De multe ori, lipsa soarelui conduce la depresie. Omul nu mai știe, acumulează atâta răutate și trebuie să o elimine.

Luna martie e pasajul de trecere, e o lună de post. Este a treia lună din an. Face trimitere la Sfânta Treime: Tatăl, Fiul și Sfântul Duh. În martie, oamenii devin mai vulnerabili.”, a explicat Voropchievici.

Cunoscutul numerolog a precizat faptul că sunt persoane care se nasc pentru a fi rele și acestea vor să controleze totul în jurul lor.

„Oamenii care se nasc pe 30 februarie sunt genii ai răului. Sunt niște oameni care au o plăcere deosebită să dezbine, se hrănesc cu lucrurile astea.”, a adăugat numerologul.

 

ADVERTISEMENT