Sport

De ce n-a „explodat” Nicolas, fiul lui Gică Popescu. Dezvăluiri emoționante: „Îl dureau toate!”

Nicolas Popescu întârzie să „explodeze” în SuperLiga. Gică Popescu a explicat ce se întâmplă cu mijlocașul Farului
06.03.2024 | 23:50
De ce na explodat Nicolas fiul lui Gica Popescu Dezvaluiri emotionante Il dureau toate
De ce n-a „explodat” Nicolas, fiul lui Gică Popescu. Dezvăluiri emoționante: „Îl dureau toate!” FOTO: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicolas Popescu (21 de ani) e apărat de tatăl său, Gică Popescu. Mijlocașul central al Farului nu prea prinde minute în SuperLiga, iar tatăl său a oferit o explicație.

Ce se întâmplă cu Nicolas Popescu. De ce n-a „explodat” fiul „Baciului”

Nicolas Popescu era considerat una din marile speranțe ale fotbalului românesc, dar explozia sa întârzie să se producă. Sezonul acesta, mijlocașul Farului a jucat în doar șapte meciuri, patru în campionat și trei în Cupa României. Nici în perioada Voluntari, august 2022 – ianuarie 2023, Nicolas n-a reușit să rupă gura târgului.

ADVERTISEMENT

Potrivit spuselor fostului căpitan de la FC Barcelona, Galatasaray și echipa națională, fiul său s-a confruntat cu mai multe probleme medicale.

(n.r.- Care este viitorul fotbalistic al lui Nicolas?) Dacă aş şti, ar fi simplu. Mi-aş dori să joace mai mult, să prindă mai multe minute, dar a avut şi o perioadă în care a crescut foarte mult.

ADVERTISEMENT

Îl dureau muşchii, îl dureau articulaţiile. toate îl dureau. A avut o perioadă grea, s-a chinuit mult. Ceea ce mă bucură este că iubeşte atât de mult fotbalul, atât de mult (n.r. – oftează)

Suferă atât de mult când nu joacă. Avem o problemă, eu şi mama lui: când se accidentează, se închide în el, nu mai vorbeşte, este nervos. A avut o perioadă când a suferit foarte mult din cauza acestei creşteri bruşte”, a spus Gică Popescu, conform orangesport.ro.

ADVERTISEMENT

„E mai talentat decât mine”

Nicolas Popescu, care a împlinit 21 de ani pe 2 ianuarie 2024, măsoară 1,87 m și poate evolua atât ca mijlocaș central, cât și ca „închizător”.

(n.r.- Crezi că o să ajungă fotbalist bun?) Are un talent uriaş. Mult mai talentat ca mine. (n.r. Lumea nu îl ştie…) Păi, dacă nu joacă…Dacă ar juca, ai văzut cum a intrat 20 de minute la Craiova? (n.r.- despre pile) Nu. Avem o regulă. Acolo nu este nepotul lui Gică (n.r. -Hagi) şi băiatul preşedintelui, este Nicolas Popescu.

ADVERTISEMENT

Nu mă bag. Sunt sigur că va juca în curând şi o va face foarte bine. Eu nu vorbesc grauit. Este mai talentat decât mine, dar nu are robusteţea mea”, a adăugat Gică Popescu.

ADVERTISEMENT