Life

De ce nu a acceptat Mioara Velicu relația dintre Liviu Vârciu și nepoata ei: „Mi s-a părut nepotrivit”

Mioara Velicu a dezvăluit de ce nu a acceptat relația dintre Liviu Vârciu și nepoata ei, Cristina. Interpreta de muzică populară l-a considerat nepotrivit pe cântăreț.
06.04.2022 | 11:35
De ce nu a acceptat Mioara Velicu relatia dintre Liviu Varciu si nepoata ei Mi sa parut nepotrivit
Motivul pentru care Mioara Velicu nu a acceptat relația dintre Liviu Vârciu și nepoata ei. Sursa foto: Captură YouTube/ Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mioara Velicu nu a fost de acord cu relația dintre nepoata sa și Liviu Vârciu. Interpreta a dezvăluit motivele pentru care s-a opus poveștii de iubire dintre cei doi.

De ce nu a acceptat Mioara Velicu relația dintre Liviu Vârciu și nepoata ei

Liviu Vârciu și Cristina, nepoata Mioarei Velicu, nu a fost una de lungă durată. Cântăreața nu l-a agreat pe artist și a considerat că nepoata ei merită altceva.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a îndemnat-o pe nepoata ei să aibă o relație cu altcineva. Artista îl apreciază pe Liviu Vârciu, însă a fost de părere că statutul său de vedetă ar putea reprezenta o problemă în relația cu Cristina.

„Nu că nu mi l-am dorit. Oricine și-ar dori să aibă un asemenea ginere, dar mi se părea nepotrivit. Fiind artist, în meseria asta ești mai puțin acasă și mai mult plecat în lume. Nu a fost soarta. Ea știe cel mai bine.

ADVERTISEMENT

Nu că nu mi l-aș fi dorit, nu era potrivit…din toate punctele de vedere este o vedetă, el este extraordinar, dar pentru nepoata mea voiam altceva, un om mai modest, un om cu care să se înțeleagă, cu care să poată merge oriunde.”, a declarat Mioara Velicu la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

În prezent, Liviu Vârciu este căsătorit cu Anda Călin. Mioara Velicu nu știe dacă artistul și nepoata sa au încheiat relația la îndemnul ei sau pentru că așa a fost soarta.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă ea m-a ascultat pe mine sau așa a fost să fie.”, a adăugat interpreta de muzică populară.

Liviu Vârciu și Cristina Velicu au fost împreună în 2012, dar relația lor a fost una de scurtă durată.

ADVERTISEMENT

Mioara Velicu: „Sunt o bunică modrnă”

În cadrul aceluiași interviu, Mioara Velicu a recunoscut că este o bunică modernă, însă nu este de acord cu tot ceea ce fac tinerii. De exemplu, nu a fost de acord cu faptul că nepoata ei și-a făcut piercing. Artistei nu-i plac nici tatuajele.

„Sunt o bunică modernă, dar nu cu tot ce a apărut. Nepoata mea și-a pus inel în buric și eu eram împotrivă și bărbatul meu la fel. Am zis că nu se poate, că noi eram pe vremurile trecute. (…)

Mie nu-mi place nici acum să văd pe cineva tatuat. Nu mi-ar plăcea să le văd nici pe fiica mea și nici pe nepoată.”, a mai spus Mioara Velicu.

ADVERTISEMENT