Life

Mioara Velicu, în doliu. Fratele cântăreței de muzică populară a murit

Mioara Velicu trece prin momente dureroase. Interpreta de muzică populară le-a spus internauților că a pierdut o persoană apropiată, în persoana fratelui ei.
05.04.2022 | 10:20
Mioara Velicu in doliu Fratele cantaretei de muzica populara a murit
Mioara Velicu, momente dureroase. Fratele artistei de muzică populară, Nicu, a murit. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Cântăreața a anunțat că este în doliu. Nicu Velicu, fratele solistei de muzică populară, a încetat din viață în urmă cu foarte puțin timp. Vestea neplăcută a fost împărtășită de vedetă pe unul dintre conturile sale de socializare.

Mioara Velicu, momente dureroase. Fratele artistei de muzică populară, Nicu, a murit

Mioara Velicu este nevoită să-și ia rămas bun de la fratele său, care a murit. Solista în vârstă de 77 de ani a oferit detalii despre înmormântarea bărbatului, care va fi condus pe ultimul drum în cursul zilei de joi, 7 aprilie 2022.

ADVERTISEMENT

„Astăzi a încetat din viață dragul meu frate. Mor de durere. Înmormântarea va avea loc joi 7 aprilie, în satul Ireasca, comuna Gohor, județul Galați, ora 12:00.

Dumnezeu să te ierte, dragul meu frate, Nicu Velicu!”, este mesajul publicat de Mioara Velicu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară nu a dezvăluit care a fost cauza morții fratelui său, care urmează să fie condus pe ultimul drum zilele următoare. Fanii și cunoscuții i-au lăsat foarte multe mesaje de condoleanțe.

Mioara Velicu, copilărie încărcată de lipsuri. Cum a trăit artista

Mioara Velicu provine dintr-o familie modestă, formată din 8 copii crescuți cu greu de părinți. Faimoasa interpretă a făcut mai multe dezvăluiri despre copilăria petrecută undeva la țară, unde a simțit foarte multe lipsuri.

ADVERTISEMENT

Artista își amintește că atunci când era mică nu avea brad în perioada sărbătorilor de iarnă, dar cu toate acestea a avut o copilărie fericită, cu foarte multe amintiri frumoase care i-au rămas și acum în gânduri.

„Eu n-am știut ce este ăla brad, n-am avut când eram mică, dar primeam haine noi și mergeam cu colidul și aduceam acasă tot ce primeam: bani, colaci, nuci. Tata era cizmar și ne făcea cizmulețe, dar cu doar atât, atunci era bucuria aceea autentică, era sinceritate, era dragoste.

ADVERTISEMENT

Am avut o copilărie extraordinar de frumoasă. Noi ne-am crescut unul pe altul, îmbracam hainele unuia altuia. Eu de la sora mea, sora mea de la cea mai mare. Aveam haine noi de Paşte şi de Crăciun. Aveam un frate plecat.

Mama a vrut să ne aibă lângă ea. Eu nu am putut că m-a lăsat Dumnezeu vocea asta. Nu am spus niciodată că sunt vedeta. Sunt un slujitor al folclorului”, a povestit la un moment dat Mioara Velicu, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT