Fotbal intern

De ce nu a mai ajuns Nicolae Dică la Chiajna! Adrian Falub este noul antrenor al Concordiei

De ce nu a mai ajuns Nicolae Dica la Chiajna Adrian Falub este noul antrenor al Concordiei
ADVERTISEMENT

Primarul Mircea Minea s-a decis în privința tehnicianului care va prelua formația de pe locul 13 din Liga 1 Betano. Adrian Falub este noul antrenor al Concordiei. FANATIK a aflat de ce nu a mai ajuns Nicolae Dică la Chiajna.


UPDATE, ora 20:11 / Concordia Chiajna a oficializat numirea lui Adrian Falub în funcția de antrenor principal. Tehnicianul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului și are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Falub va conduce miercuri primul antrenament de la revenirea la Concordia Chiajna. Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a mai antrenat la Chiajna în perioada noiembrie 2015 – iunie 2016.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al FCSB era favorit după despărțirea ilfovenilor de Dorinel Munteanu, dar lucrurile au luat o turnură defavorabilă rapid.

De ce nu a mai ajuns Nicolae Dică la Chiajna! E prea scump!

Dat afară de la FCSB de Gigi Becali pentru că a făcut de capul lui o schimbare în partida cu CFR Cluj, Nicolae Dică a primit oferta de a prelua formația ilfoveană. Dică a discutat cu oficialii clubului de pe penultima poziția din prima ligă și părea favorit inițial pentru a prelua postul rămas liber după îndepărtarea lui Munteanu.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor FANATIK, negocierile s-au împotmolit după ce Dică și-a expus pretențiile financiare. Primarul Mircea Minea ar fi vrut să meargă pe mâna fostului tehnician stelist, dar salariul cerut a fost considerat prea mare pentru posibilitățile actuale ale Chiajnei. Surse autorizate susțin că Dică a fost dezavantajat și de faptul că viitorul antrenor a beneficiat de o susținere importantă la nivel politic.

Adrian Falub va fi noul antrenor al Concordiei! Ajunge marți de la Cluj la București

Totul s-a lămurit la gruparea alb-verde. “De sâmbătă, când am avut o discuţie elocventă cu Dorinel şi ne-am dat seama că s-ar putea să nu continuăm, ne-am gândit ce fel de antrenor ne trebuie. Azi vom decide, până diseară vom avea antrenor.

ADVERTISEMENT

Sunt antrenori care vor să vină, îşi doresc să vină, pentru că ştiu că există seriozitate la noi. Sunt vreo 6 nume pe listă, inclusiv cele vehiculate. Ne-am făcut socotelile, joi dimineaţă trebuie să ne prezentăm noul antrenor”, declara marți dimineață Cristi Tănase, președintele formației din Chiajna.

Adrian Falub va fi noul antrenor al Concordiei
Adrian Falub va fi noul antrenor al Concordiei. Falub a mai lucrat la club în 2015

Între timp, s-au limpezit definitiv apele la Concordia. Adrian Falub a primit undă verde de la primarul Mircea Minea pentru a se întoarce la Chiajna, acolo unde a mai antrenat în sezonul 2015-2016,  și a anunțat conducerea clubului că vine în cursul zilei de marți de la Cluj la București pentru a semna contractul.

ADVERTISEMENT