Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce nu a mai ajuns Prunea președinte la FCU Craiova. Mititelu Jr. a spus tot

Adrian Mititelu Jr. a spus care a fost motivul pentru care Florin Prunea nu a mai ajuns să fie președintele lui FC U Craiova.
28.08.2023 | 22:44
De ce nu a mai ajuns Prunea presedinte la FCU Craiova Mititelu Jr a spus tot
De ce nu a mai ajuns Prunea președinte la FCU Craiova. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fiul patronului oltenilor a explicat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI de ce Florin Prunea nu a mai vrut să devină președintele lui FC U Craiova.

De ce nu a mai ajuns Prunea președinte la FCU Craiova

Adrian Mititelu Jr. a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre motivul pentru care Florin Prunea nu a mai ajuns să fie președintele lui FC U Craiova:

ADVERTISEMENT

Cu Prunea nu ne-am înțeles pe o anumită clauză. Noi vedem într-un fel acea clauză, el vede în alt fel. Pe viitor decât să iscăm ceva, mai bine rămânem prieteni. A fost o clauză simplă, tot de reziliere.

Vreau să clarific un lucru. În ciuda faptului că s-au perindat mai mulți antrenori și jucători pe la noi, să-mi spuneți și mie câte litigii are acest club? Cu plată întârziată sau neefectuată?”.

ADVERTISEMENT

„Niciodată nu au plecat antrenori sau jucători fără să primească banii!”

Niciodată un antrenor sau un jucător nu au plecat fără să fie cu banii la zi. Că au fost 2-3 cazuri de jucători, dar am plătit banii la TAS. Dar niciodată nu a plecat cineva fără să primească banii.

Legat de imaginea care s-a făcut, poate că suntem conflictuali, poate că e greu să lucrezi la Craiova, e spiritul mai fierbinte, dar niciodată n-am rămas datori”, a continuat Adrian Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT

Nu s-a pus problema să vină în cuplu cu Șumudică. În momentul de față e necesar să punem un antrenor principal până la meciul cu Farul, să nu mai facem vreo boacănă.

E nevoie de doi fundași centrali de urgență, pentru că nu avem nicio chimie între fundași și riscăm să pierdem puncte nemeritat”, a mai spus Adrian Mititelu Jr., la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

CLAUZA DE REZILIERE, motivul de RUPTURA FCU Craiova - Florin Prunea

ADVERTISEMENT