Life

De ce nu a mai participat Romică Țociu la Asia Express 4. Vedeta Antenei 1 a dezvăluit adevăratul motiv

Romică Țociu ar fi trebuit să plece în aventura vieții sale, la Asia Express 4, însă artistul a fost nevoit să rămână acasă. Acum spune care e motivul pentru care a luat această decizie.
27.05.2021 | 15:49
De ce nu a mai participat Romica Tociu la Asia Express 4 Vedeta Antenei 1 a dezvaluit adevaratul motiv
ADVERTISEMENT

Câștigătorul sezonului cu numărul 16 de la „Te cunosc de undeva!” era pe lista producătorilor de la Antena 1, după cum a dezvăluit exclusiv FANATIK. Vedeta ar fi trebuit să ia parte la filmările de la Asia Express 4, care au început în urmă cu câteva zile în Turcia, dar ceva s-a întâmplat.

Mai exact, actorul de comedie a trebuit să amâne planurile pe care le avea perioada asta din cauza unei persoane. Romică Țociu nu a mai participat la reality show-ul prezentat de Irina Fodor dintr-un motiv care nu a ținut de el, ci de colegul cu care urma să meargă.

ADVERTISEMENT

Romică Țociu, motivul real pentru care nu a plecat la Asia Express 4

Romică Țociu nu plănuia să meargă la Asia Express 4 cu Adriana Trandafir, ci cu altcineva. Actrița și colega de la „Te cunosc de undeva!” face echipă cu fiica sa, Maria Speranța, în timp ce vedeta ar fi urmat să colaboreze în acest show cu Jean de la Craiova.

Din păcate, cântărețul a fost nevoit să renunțe la această aventură din cauza proiectelor pe care le desfășoară în momentul de față. Întrebat de ce nu a făcut echipă cu renumitul Cornel Palade, umoristul a mărturisit că acesta nu ar fi rezistat mai mult de 10 minute.

ADVERTISEMENT

„După două sezoane la «Te cunosc de undeva» cu Adriana Trandafir am zis să ne despărțim și să meargă cu fiica ei, să se simtă bine împreună.

Ar fi trebuit să plec și eu în «Asia Express», dar cu Jean de la Craiova (Jean Dumitrache). Nu puteam cu nimeni altcineva. Cornel Palade a zis că merge, dar stă numai 10 minute (râde).

ADVERTISEMENT

Jean nu a mai putut pentru că avea câteva proiecte, avea de rezolvat diverse lucruri”, a dezvăluit Romică Țociu în urmă cu puțin timp pentru click.ro.

Romică Țociu nu are teamă de necunoscut. Ce îl atrage

În altă ordine de idei, actorul de comedie a ținut să mai adauge că a acceptat cu cea mai mare plăcere propunerea de la Asia Express 4, asta pentru că nu îi este frică de necunoscut. Vedeta crede că uneori este bine să nu știi ce te așteaptă pe drumul pe care mergi.

ADVERTISEMENT

„Nu îmi era frică de necunoscut, necunoscutul uneori poate fi foarte interesant câteodată, nu se știe ce apare bun în drumul nostru”, a mai spus artistul pentru sursa citată mai devreme.

Romică Țociu nu este singura vedetă care a amânat plecarea de la Asia Express 4. Pepe, care era așteptat de fani în acest show TV, a dezvăluit că nu va accepta niciodată acest gen de propunere pentru că durează prea mult, aproximativ două luni.

Un alt motiv invocat de artist ar fi faptul că trebuie să stea departe de fiicele sale, Maria și Rosa, care de câteva luni bune au rămas în grija sa, după ce a pus capăt mariajului cu mama lor, Raluca Pastramă.

ADVERTISEMENT