Life

De ce nu a păstrat Andreea Ibacka rochia de mireasă purtată în ziua nunții, deși a vrut s-o țină pentru fiica ei

Motivul pentru care Andreea Ibacka nu mai are rochia de mireasă. A dorit să o arate fetiței sale și a lui Cabral, Namiko.
07.03.2023 | 19:50
De ce nu a pastrat Andreea Ibacka rochia de mireasa purtata in ziua nuntii desi a vrut so tina pentru fiica ei
Motivul pentru care Andreea Ibacka nu mai are rochia de mireasă. A dorit să o arate fetiței sale, Namiko. Sursa foto: Instagram / viva.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

De ce nu a păstrat prezentatoarea de la Happy Channel rochia de mireasă purtată în ziua nunții, deși a vrut s-o țină pentru fiica ei. Frumoasa blondină a explicat cum a luat această decizie neașteptată pentru multă lume.

Motivul pentru care Andreea Ibacka nu mai are rochia de mireasă. A dorit să o arate fetiței sale, Namiko

Andreea Ibacka a vorbit cu nostalgie de ziua nunții care s-a desfășurat în anul 2011. Actrița a purtat o ținută în care nu s-a simțit tocmai confortabil, dar cu toate aceasta a vrut să o țină în garderobă pentru fetița sa, Namiko.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vedeta a ales să o dăruiască altei tinere, precizând că soțul său, Cabral, este o persoană superstițioasă. Actrița a purtat o rochie de tip sirenă care i-a pus în valoare talia de viespe, de dinainte de cele două sarcini.

„Este o rochie pe care nu o voi uita niciodată. Nu o mai am. Nu știu dacă este sau nu adevărat, legenda spune că nu e bine s-o ții în casă. Pentru cei care încă țin toate superstițiile.

ADVERTISEMENT

Eu am un soț pe vechi, pe rit vechi și el, iar el ține cont de toate astea. Eu nu duc gunoiul după ce s-a întunecat, nu țin rochia de mireasă în casă, din astea. Am vrut la un moment dat să o păstrez pentru Namiko, mă rog, pentru fiica noastră.

A venit ceva ani mai târziu, dar m-am gândit că sunt toate șansele ca ea să nu meargă pe aceeași siluetă-talie, dacă mă înțelegi, tatăl ei având doi metri înălțime și o păstram practic degeaba.

ADVERTISEMENT

Așa că am dat-o. S-a bucurat de ea o altă mireasă”, a declarat Andreea Ibacka pentru publicația ego.ro, unde a subliniat că nu a fost tocmai cea mai comodă rochie de mireasă, însă a arătat așa cum și-a propus dintotdeauna.

Andreea Ibacka, o mireasă încorsetată în ziua nunții?

Andreea Ibacka susține că în ziua nunții nu s-a bucurat de ajuns de marele eveniment pentru că a fost preocupată ca toate lucrurile să iasă ca la carte. Frumoasa blondină s-a simțit ușor încorsetată când a mers la altar alături de Cabral.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă vedeta spune că a reușit să fie în largul său la cele două botezuri ale copiilor, Namiko și Tiago. Actrița a recuperat acele momente pe care le-a pierdut în ziua în care și-a unit destinul cu moderatorul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT