Life

De ce nu e bine să te îmbraci în roșu la nuntă sau la botez. Multe femei fac această greșeală

De ce nu e bine să te îmbraci în roșu la nuntă sau la botez. Sunt multe femei care fac această greșeală și nici măcar nu au idee.
30.07.2023 | 17:33
De ce nu e bine sa te imbraci in rosu la nunta sau la botez Multe femei fac aceasta greseala
De ce nu e bine să te îmbraci în roșu la nuntă sau la botez. foto Pixabay
ADVERTISEMENT

De ce nu e bine să te îmbraci în roșu la nuntă sau la botez. Sunt multe femei care fac această greșeală atunci când merg la un astfel de eveniment.

De ce nu e bine să te îmbraci în roșu la nuntă sau la botez

Dacă până acum știai că doar albul trebuie evitat de invitații de la nuntă, iată că nici roșul nu este o culoare pe care să o porți.

ADVERTISEMENT

Specialiștii în organizarea de nunți spun că ar fi bine să evităm și roșul. Putem atrage atenția de la mireasă cu această culoare extrem de vibrantă.

În trecut exista părerea că femeile care poartă rochii roșii la nuntă insinuează că au avut o legătură romantică cu mirele în trecut.

ADVERTISEMENT

Ce rochie roșie trebuie să eviți cu orice preț

În prezent, planificatoarele de nunți Georgie Mitchell și Bethany Smith spun că roșul trebuie evitat pentru că pare un strigăt disperat de atenție al unei persoane care nu poate să accepte că este ziua cea mare a miresei.

„Simt că roșul poate fi văzut ca fiind destul de sexy”, a spus Bethany Smith. „Un pic: ‘uitați-vă la mine’”, a adăugat Mitchell.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, cele două experte în nunți spun că nu orice rochie roșie poate fi dată uitării imediat. Depinde mult de nuanță și de felul în care este rochia croită, au spus ele pentru Daily Mail.

Spre exemplu, dacă alegi o rochie ce este foarte decoltată și are multe părți transparente și mai este și roșie, atunci poate ar fi cazul să renunți la ea pentru nuntă. Pe scurt, ținutele foarte sexy trebuie evitate, mai ales dacă sunt roșii la culoare.

ADVERTISEMENT

În schimb, pentru bărbați regulile sunt mult mai relaxate. Aceștia pot să poarte orice culoare vor, inclusiv roșu.

Iar în ceea ce privește albul, probabil nu sunt mulți domni care să dorească un costum alb în ziua cea mare a altcuiva. Iar cămășile albe cu siguranță nu eclipsează mireasa!

ADVERTISEMENT
Tags: