Life

Cea mai mare greșeală pe care o fac miresele în ziua nunții. Detaliul la care trebuie să fii atentă!

Un make-up artist a dezvăluit care este cea mai mare greșeală pe care miresele o fac în ziua nunții lor. Acest detaliu face diferența în ceea ce privește o fotografie reușită.
13.06.2022 | 18:35
Cea mai mare greseala pe care o fac miresele in ziua nuntii Detaliul la care trebuie sa fii atenta
Cea mai frecventă greșeală pe care o fac miresele în ziua nunții. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe cât de frumoasă este ziua nunții, pe atât de stresantă poate fi aceasta, mai ales pentru mirese. Emoțiile sunt mari, alegerea rochiei poate fi dificilă și fiecare femeie visează ca momentul în care zice cel mai important „Da” din viața ei să fie perfect din toate punctele de vedere.

Greșeala care le strică mireselor fotografiile, dezvăluită de un celebru make-up artist

Minxies Beauty, un make-up artist cu 12 ani de experiență, a explicat că o greșeală frecventă pe care o fac miresele poate avea un efect dezastruos asupra fotografiilor lor. Chiar dacă este de așteptat ca sfatul său să fie legat de machiaj, totul are, de fapt, legătură cu rochia. 

ADVERTISEMENT

„Simt că mă repet mereu și mereu cu acest subiect. Dacă ești mireasă, te rog, îmbracă-te cu rochia cu cel puțin o oră și jumătate mai devreme!” a explicat tânăra într-un clip devenit viral pe TikTok. 

@minxiesbeauty Bride to be TIP #bridetobetip #bridetobe2022 #weddingmorningtip #weddingmorningadvice #bridalprep #minxiesteam ♬ original sound – Minxies Beauty

„Nu știu de ce miresele așteaptă până în ultima clipă”

Minxie a povestit despre un eveniment recent la care a fost angajată, iar rochia miresei avea 300 de nasturi, ceea ce i-a dat câteva bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

„Pregătea un moment în care să-i dezvăluie tatălui rochia. Evident, fotograful și-a dorit să surprindă asta pe cameră. Echipa mea întotdeauna termină treaba cu o oră și jumătate înainte, astfel că i-am spus miresei să se îmbrace”, a povestit make-up artistul.

Tânăra a dezvăluit că, din experiența sa, miresele sunt cele mai stresate în ultima jumătate de oră de pregătire, atunci când trebuie să se îmbrace.

ADVERTISEMENT

„Le-am tot spus domnișoarelor de onoare să o îmbrace cu rochia. Din fericire, trebuia doar să coboare scările pentru a ajunge la ceremonie și asta nu ar fi luat mult timp.

Se întâmpla cu o oră și jumătate înainte de întâlnirea cu tatăl, iar fotograful era convins că nu o să poată face poza”, a continuat Minxie.

ADVERTISEMENT

Pentru că nimeni nu i-a ascultat sfatul, miresei i-au fost necesare 45 de minute pentru a intra în rochie și a întârziat la ceremonie.

„Nu știu de ce miresele așteptă până în ultima clipă. Din momentul în care ai îmbrăcat rochia aceea, toată lumea vrea o bucată din tine”, a adăugat make-up artistul.

Urmând să aibă chiar ea nunta anul acesta, make-up artista a promis că își va respecta propriu sfat și că își va îmbrăca rochia cu cel puțin două ore înainte de a păși în fața altarului.

„Vreau să fiu relaxată și să am mintea limpede. Nu vreau să fiu stresată în ceea ce privește realizarea fotografiilor”, a dezvăluit tânăra.

Urmăritorii i-au dat dreptate

Cei care au interacționat cu videoclipul său i-au mărturisit lui Minxie că sfatul său este unul cu adevărat util și că viitoarele mirese nu ar trebui să treacă cu vederea aceste informații.

„Asta este atât de adevărat. Am fotografiat câteva nunți și nu există nimic mai rău în fotografii decât oameni stresați și transpirați care încearcă să îmbrace o rochie”, a spus cineva.

„Mi-a spus fotograful să îmbrac cu o oră înainte de a pleca la biserică și tot nu a fost suficient”, a explicat o altă persoană.

ADVERTISEMENT
Tags: