Life

Răzvan Fodor nu se uită la Chefi la cuțite chiar dacă vedeta e soția sa, Irina

Răzvan Fodor a făcut câteva dezvăluiri în exclusivitate pentru FANATIK despre cum e el în viața de zi cu, dar și despre noul său proiect.
20.10.2023 | 13:43
Razvan Fodor nu se uita la Chefi la cutite chiar daca vedeta e sotia sa Irina
Răzvan Fodor, actor, cântăreț și prezentator tv. Foto: Instagram/ Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor nu se declară vreun mare fan Chefi la cuțite, deși în show a fost jurat, până recent, prietenul său, Sorin Bontea și soția sa, Irina, drept prezentatoare. Actorul din noul serial de la Antena 1, „Bravo, tată!” a spus, printre rânduri, că a urmărit, totuși, momente importante din emisiunea culinară, dar că lui nu îi place să se uite la televizor, în general.

Răzvan Fodor nu se declară fan înfocat al emisiunii Chefi la cuțite

Răzvan Fodor este omul acțiunii și iubește să trăiască așa cum se trăia odinioară: fără dependența de televizor și rețelele de socializare. Pe lângă asta, mai punem și faptul că Fodor e destul de prezent în televiziune, iar orele petrecute la filmări, pentru diferite proiecte, cu siguranță și-au pus amprenta așa că e ceva mai greu să se transforme acasă în telespectator fidel al vreunui format tv.

ADVERTISEMENT

Cât despre Chefi la cuțite, Răzvan Fodor are un mare noroc căci locuiește în aceeași casă cu prezentatoarea emisiunii! În timp ce mulți fani care o admiră pe Irina se bucură să o vadă în proiectele de la Antena 1, în anumite zile ale săptămânii, Răzvan are avantajul de a se bucura de ea zi de zi, în carne și oase.

Artistul și prezentatorul tv ne-a vorbit și despre cea mai nouă provocare din cariera sa, rolul pe care îl joacă în comedia „Bravo, tată”. Ne-a spus că are în comun cu personajul comoditatea cu care tratează lucrurile, căci lui Răzvan Fodor nu îi place să își bată capul cu prea multe lucruri în viață. Unele chestiuni i se par, pur și simplu, lipsite de sens!

ADVERTISEMENT

„Urmăresc știrile, dar asta mai ales de trei ani. Mai scap și pe la alte posturi tv”

Întrebat de FANATIK când s-a consolidat prietenia cu Sorin Bontea, cu care făcea echipă pe vremea Masterchef, în trecut, la PRO TV, Răzvan a spus că se au ca frații chiar de atunci! Anii care s-au scurs au dovedit că prietenia pe care au legat-o e una de calitate. Cei doi au și câștigat, de altfel, show-ul Asia Express, concurs unde s-ar întoarce oricând.

„Prietenia mea cu Bontea e ultrascrisă și rescrisă. Am început să fim prieteni acum 14 ani, când eram la Masterchef, atunci s-a legat prietenia. Avem chiar o istorie.

ADVERTISEMENT

Mă mai uitam în general (n. red.: la Chefi la cuțite), așa, dar nu-ți imagina că sunt vreun fan. Eu nu mă uit la televizor. Urmăresc știrile, dar asta mai ales de trei ani de când a apărut Covidul.

Mă interesez de război, e important să fii informat cu ce se întâmplă pe planetă. Mai subțire, dar așa când mai zapez mai scap pe un Chefi la cuțite, mai un iUmor, mai scap și pe alte posturi tv, deci mă mai uit”, a declarat Răzvan Fodor, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor nu va uita niciodată aventura de la Asia Express

Când a venit vorba de experiența de la Asia Express, Răzvan Fodor a reiterat faptul că e acea aventură pe care și-ar dori să o repete. „Cu siguranță aș repeta experiența de la Asia Express. Îmi amintesc de chinuiala aia, mi-e dor cumva, dar e chinuiala aia împachetată cu locurile și cu scopul ăla…

Nu există niciun cuvânt cu care să descriu dorul. Mi-e dor de multe lucruri de la Asia Express, e experiența în sine, știi? Sunt două luni de trăiri intense zi de zi, știi?”, a dezvăluit Fodor, pentru FANATIK.

Cât despre prioritatea numărul unu a lui Fodor, filmările de la „Bravo, tată!”, acesta ne-a povestit câte ceva despre rolul pe care îl joacă și ce au în comun. Răzvan Fodor nu își amintește când i-a spus cineva ultima dată „Bravo, tată!”, dar legat de titlul serialului susține că e unul cât se poate de inspirat și e o vorbă pe care și el o folosește.

Fodor, despre rolurile de tată: cel din serialul de la Antena 1 și cel din viața reală. Artistul are o fată

„Când a venit acest titlu al filmului mi s-a părut extrem de potrivit. E un statement, dacă pot spune așa. Bravo, tată poate să sune și ironic, atunci când strică ceva, dar și când e bine ridici un pic mai sus tonul și o poți spune admirativ.

E o vorbă băiețească așa. Eu sunt un tată care abia din primul episod descoperă că e tată, iar parcursul de la un tată pe care îl doare în fund până la un tată care are ceva intenții bune se desfășoară pe câteva episoade. Băiatul ăsta are o fărâmă de umanitate în el.

Singurul lucru în care mă asemăn cu acest personaj este comoditatea. Jhonny, personajul ăsta, e absolut întâmplător scris în zona asta (n. red.: a comodității). Tocmai de asta îmi e ușor să vorbesc despre el, pentru că este comod exact cum e Fodor.

Eu nu fac foarte multe lucruri. Nu vreau să fac. Nu le găsesc rostul, nu le găsesc sensul și atunci e bine așa. Ăsta e Fodor. Și, absolut întâmplător, așa e și personajul care nu prea își bate capul”, a completat Răzvan Fodor, pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT