Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„De ce nu l-am văzut pe Olaru mai mult?” Dezbatere încinsă despre opțiunile lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu nu l-a trimis în teren pe Darius Olaru în Columbia - România, scor 3-2, iar specialiștii FANATIK SUPERLIGA au pus lupa pe opțiunile selecționerului.
27.03.2024 | 21:25
De ce nu lam vazut pe Olaru mai mult Dezbatere incinsa despre optiunile lui Edi Iordanescu
„De ce nu l-am văzut pe Olaru mai mult?” Dezbatere încinsă despre opțiunile lui Edi Iordănescu. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Darius Olaru nu a intrat în planurile lui Edi Iordănescu pentru amicalul România – Columbia și a rămas pe banca de rezerve la Madrid. Căpitanul de la FCSB a jucat 28 de minute cu Irlanda de Nord, însă specialiștii FANATIK ar fi vrut să îl vadă la treabă și pe Metropolitano.

Dezbatere încinsă despre opțiunile lui Edi Iordănescu: „De ce nu l-am văzut pe Olaru mai mult?”

S-a sfârșit seria invincibilă a lui Edi Iordănescu la națională după Columbia – România, scor 3-2. „Tricolorii” au luat trei goluri de la selecționata lui Nestor Lorenzo, iar în ultimele minute de pe Metropolitano au avut speranțe pentru un rezultat de egalitate.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu nu s-a bazat pe serviciile lui Darius Olaru în Madrid, după ce i-a oferit 28 de minute pe Arena Națională cu Irlanda de Nord. Horia Ivanovici spune că liderul de la FCSB ar fi meritat să joace și cu Columbia: „Mi-ar fi plăcut să îl văd pe Olaru, măcar 15 minute. M-am plictisit de povestea cu Marin, pare că nu ai imaginație”.

Nicolae Dică l-a antrenat pe Darius Olaru la FCSB și a analizat soluțiile lui Edi Iordănescu la echipa națională. Căpitanul „roș-albaștrilor” este printre cei mai în formă fotbaliști din SuperLiga, iar antrenorul este convins că merita încă o șansă cu Columbia.

ADVERTISEMENT

„Ce jucători ar putea să aducă pe poziția de mijlocaș central defensiv. În țară mai era Nedelcu, care a fost accidentat și a trecut printr-o perioadă mai proastă, tot de la Hagi este Băluță. Aș fi vrut să îl văd de la început pe Olaru, să vedem și ce poate la echipa națională.

În campionat ne-a arătat ce poate, mi-aș fi dorit ca la un meci ca ăsta să îl văd de la început. Are o libertate mare la FCSB și are evoluții foarte bune. A zis că vrea să îl vadă pe Moruțan, mă gândesc că era un moment bun să îl vezi și pe Olaru de la început”, a spus Dică la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, despre situația lui Olaru: „Așa eram și eu la națională”

„Răzvan Marin care a jucat ofensiv în partea dreaptă putea să fie pe bancă și să fie Olaru. Să vadă Edi și noi ce poate să facă la un meci cu Columbia. Este cel mai bun jucător din campionatul României și cred că merită mai mult la echipa națională.

Îl văd pe Olaru cum eram eu la echipa națională. Jucam în campionatul României, în Europa și când veneam la națională și la meciurile puternice eram pe bancă, pentru că spunea nea Piți că nu mă apăr bine”, a mai spus fostul antrenor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin vine cu explicații în cazul lui Olaru: „Edi a avut o mare problemă”

Andrei Vochin a sărit în apărarea lui Edi Iordănescu și a explicat de ce nu a jucat mai mult Darius Olaru. Oficialul FRF spune că selecționarul și-a dorit să testeze cât mai mulți jucători în „dubla” amicală, iar căpitanul de la FCSB a primit deja o șansă cu Irlanda de Nord.

„Olaru a jucat în meciul cu Irlanda de Nord, a mai avut o problemă mare Edi. A avut numai șase schimbări, adică nu puteai să îi schimbi pe toți. Așa este protocolul, este treaba FIFA. A împărțit minutele, Moruțan nu a jucat cu Irlanda de Nord și a trebuit să îi dea.

Fiecare are șansa lui, cred că Olaru a jucat mai mult cu Irlanda de Nord decât a jucat Ianis. Ianis a intrat, a făcut două, trei acțiuni și și-a făcut simțită prezența în joc, la fel și aseară. Nu poți să le dai reprize sau meciuri întregi la 29 de jucători în partide amicale”, a declarat Vochin.

“PUTINA IMAGINATIE, EDI!” Horia Ivanovici IL CERE INSISTENT pe Darius Olaru la echipa nationala

ADVERTISEMENT
Tags: