Life

De ce nu mai vor Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu să mai facă un copil. Cuplul a surprins pe toată lumea

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au fost întrebați dacă s-au gândit să își mărească familia. Răspunsul lor a fost prompt.
03.02.2024 | 20:43
De ce nu mai vor Madalin Ionescu si Cristina Siscanu sa mai faca un copil Cuplul a surprins pe toata lumea
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu mai vor copii
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează o familie frumoasă, având o fetiță împreună, iar prezentatoarea este mamă și pentru ceilalți doi copii pe care jurnalistul i-a făcut înainte să o cunoască pe basarabeancă.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu mai vor copii. Care e motivul

Cineva i-a întrebat pe cei doi dacă s-au gândit să devină părinți din nou. Mădălin Ionescu a dat imediat răspunsul. Nu are deloc de gând să fie tată din nou, iar motivul a surprins pe toată lumea. Cei doi au dat de înțeles că nu există vreo opreliște medicală pentru care nu ar mai putea face o fată sau un băiețel. Problema e cu totul diferită.

ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu a spus că el și Cristina Șișcanu puteau face câte un copil pe an, însă nu sunt tocmai încântați de lumea în care acesta ar veni pe lume. Prezentatorii de televiziune sunt dezgustați de felul în care evoluează societatea, așa că se rezumă la familia pe care o au.

O familie pe care încearcă să o protejeze de toate schimbările neplăcute pe care le văd în jur. „Vă mai doriți copii?”, a fost întrebat Mădălin Ionescu pe Instagram. 

ADVERTISEMENT

„Dacă trăiam într-o lume normală…”

„Dacă trăiam într-o lume normală și nu într-una care a luat-o razna… Făceam un copil pe an”, a fost răspunsul suficient de edificator pe care l-a dat soțul Cristinei Șișcanu.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au luat în calcul la modul cel mai serios să își mărească familia. Una din tentative a fost chiar acum aproximativ doi ani.

ADVERTISEMENT

După cum a mărturisit vedeta de la Metropola TV pentru o publicație online, atât ea cât și soțul ei au preferat să se oprească la fetița lor, Petra.

De altfel, Cristina Șișcanu a spus mereu că ea are trei copii! Și pe cei ai lui Mădălin îi iubește ca pe ochii din cap și nu a făcut niciodată diferența între fata ei și frații vitregi ai micuței. De altfel, de Filip, băiatul cu dizabilități al prezentatorului, se simte extrem de atașată. El a fost primul care i-a spus „mamă”.

ADVERTISEMENT