Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„De ce nu mergeți la un antrenament la Berceni?”. Adi Ilie și Stoichiță vin cu dezvăluiri din vestiarul FCSB

Adi Ilie și Mihai Stoichiță au detalii din interiorul celor de la FCSB și dezvăluie la FANATIK SUPERLIGA cum decurg antrenamentele din baza din Berceni.
03.02.2024 | 07:08
De ce nu mergeti la un antrenament la Berceni Adi Ilie si Stoichita vin cu dezvaluiri din vestiarul FCSB
„De ce nu mergeți la un antrenament la Berceni?” Adi Ilie și Stoichiță vin cu dezvăluiri din vestiarul FSCB . sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB este mai aproape ca oricând în ultimii ani să câștige titlul în SuperLiga, având o distanță de 11 puncte față de CFR Cluj după derby-ul cu Universitatea Craiova. Mihai Stoichiță și Adi Ilie au dezvăluiri tari din vestiarul trupei lui Elias Charalambous.

Adi Ilie și Stoichiță vin cu dezvăluiri din vestiarul FSCB: „De ce nu mergeți la un antrenament la Berceni?”

Evoluția „roș-albaștrilor” de pe stadionul „Ion Oblemenco” a confirmat forma extraordinară traversată de FCSB în acest sezon din SuperLiga. Elevii lui Elias Charalambous sunt pe val și domină categoric campionatul românesc.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță și Adi Ilie au detalii din interiorul vestiarului „roș-albastru” în privința modului de pregătire de la FCSB. Oficialul FRF a rămas uimit de stilul antrenamentelor lui Elias Charalambous și Mihai Pintili și are doar cuvinte de laudă pentru aceștia.

Mihai Stoichiță i-a întrebat direct pe invitații lui Horia Ivanovici de la FANATIK SUPERLIGA„De ce nu mergeți odată la un antrenament în Berceni? Foarte, foarte frumoase și bune antrenamentele.

ADVERTISEMENT

Individual se prezintă foarte bine, duelul între jucători este net în favoarea lor la tot ce am văzut. La ora actuală pot să încerce orice sistem, orice tactică pe care o pun în aplicare este susținută de calitatea individuală și modul individual la care se prezintă la momentul actual”.

„Cobra”, uimit de antrenamentele de la FCSB: „Foarte frumos, se prezintă 100%”

Adi Ilie a fost și el la ședințele de pregătire de la baza din Berceni și confirmă dezvăluirile lui Mihai Stoichiță. „Cobra” a rămas impresionat de antrenamentele „roș-albaștrilor” și de modul în care jucătorii reacționează sub comanda lui Mihai Pintili și Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

Specialistul FANATIK SUPERLIGA este de părere că FCSB este greu de învins în SuperLiga, ținând cont de forma actuală. Acesta a subliniat disponibilitatea la efort a jucătorilor „roș-albaștrilor”, dar și sincronizarea la partidele oficiale din campionat.

„Antrenamentul foarte frumos, exact cum se prezintă la meci, așa se antrenează, 100%. Pintili și Charalambous, Meme și toți de acolo au făcut un spirit al echipei foarte puternic. Tactic a început să joace bine, jucătorii ascultă tot fac presing și s-a creat un spirit la echipă din antrenamente și din tot.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere sunt foarte greu de bătut acuma, mai ales în campionat. Toți aleargă în același ritm, fug în același timp. Îi face contraatac Craiovei care se bătea la campionat, 3 cu 6 fug!”, a declarat Adi Ilie la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și miercuri pe site-ul FANATIK.RO.

Adrian Ilie si Mihai Stoichita, DEZVALUIRI din vestiarul FCSB | SECRETELE VICTORIEI cu U Craiova

ADVERTISEMENT