Life

De ce nu se poate întoarce Amna în România după eliminarea de la Survivor România 2021

20.01.2021 | 15:52
De ce nu se poate intoarce Amna in Romania dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021
ADVERTISEMENT

Amna a fost primul concurent eliminat din competiția Survivor România 2021, însă cântăreața nu s-a întors acasă nici acum. Blondina a rămas în Republica Dominicană din cauza unor probleme de sănătate care nu îi permit să zboare cu avionul. 

Vedeta a mărturisit că este foarte slăbită după două săptămâni în care organismul său a fost supus probelor și suferințelor din jungla dominicană, plus că a fost înțepată de o albină. Acesta este și motivul pentru care plecarea artistei a fost amânată.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D a ieșit din spital de câteva zile și se relaxează până când medicii îi vor da acordul de a zbura cu avionul. Amna se simte mai bine și se bucură de peisajul din Republica Dominicană, dovadă fiind chiar imaginile din online.

Amna, despre motivul pentru care nu s-a întors de la Survivor România

„Din cauza problemelor de sănătate, doctorii spun că organismul meu nu e pregătit pentru un zbor atât de lung. Așa că, sunt nevoită să mai rămân câteva zile aici. Abia aștept să pot să vin acasă”, a scris Amna pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Celebra artistă abia așteaptă să ajungă acasă, la fiul său David, de care a stat despărțită perioada aceasta. Vedeta este așteptată cu sufletul la gură și de prezentatoarea Teo Trandafir, care i-a transmis în mediul online că este nerăbdătoare să o vadă.

„Te așteptam cu drag acasă! ❤️❤️❤️”, este mesajul lăsat de renumita moderatoare de la Kanal D, în timp ce fanii i-au transmis să profite și să se bucure de peisajul superb din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

„Primele zile de când am ieșit din spital. ? Încă am amețeli și nu prea pot să dorm… Dar încerc să mă bucur de liniștea și peisajul SUPERB de aici?”, a mai scris blondina pe Instagram.

Amna, prima Faimoasă care a părăsit Survivor România 2021

Amna a fost primul concurent care a părăsit competiția Survivor România 2021, blondina mărturisind că i-a prins bine această experiență. Vedeta a avut timp să stea cu ea, departe de agitația de pe rețelele de socializare, în felul acesta cunoscând oamenii de lângă.

ADVERTISEMENT

„Mult mai puternică! Deși poate pentru telespectatori sau poate pentru colegi nu am fost suficient de puternică! Eu mi-am depășit niște limite! Am învățat să stau cu mine! Eram tot timpul într-o fugă nebună în București, telefoane, lucruri de făcut, niciodată nu apucăm să stau cu mine!

Am întâlnit niște oameni, bine îi știam, dar aici, cum spuneau și Războinicii, suntem familie!”, a declarat cântăreața după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT