Life

De ce poartă Mark Zuckerberg același tricou în fiecare zi. Explicația este neașteptată: „Îmi doresc”

Mark Zuckerberg a dezvăluit cum arată o zi obișnuită din viața lui. Fondatorul Facebook are un program bine pus la punct.
25.11.2023 | 16:10
De ce poarta  Mark Zuckerberg acelasi tricou in fiecare zi Explicatia este neasteptata Imi doresc
De ce poartă Mark Zuckerberg aceeași ținută în fiecare zi. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum arată o zi obișnuită din viața lui Mark Zuckerberg. Fondatorul Facebook a oferit mai multe explicații despre activitățile cotidiene pe care le are și a dezvăluit motovul pentru care întotdeauna poartă aceeași ținută.

De ce Mark Zuckerberg poartă mereu aceeași ținută

Mark Zuckerberg are o viață foarte aglomerată. Fondatorul Facebook depune eforturi pentru a conduce compania, pentru a populariza noul Threads și se pregătește din greu pentru a intra în cușca de MMA cu Elon Musk, luptă ce a fost momentan amânată de accidentarea lui Zuckerberg.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, nu-și neglijează viața de familie. Patronul META reușește să și călătorească își învelește copiii noaptea și găsește timp și pentru hobbyurile sale, jiu-jitsu și arte marțiale mixte.

Fiecare dimineață a sa începe la ora 8 și chiar înainte de a-și pune lentilele, intră pe Facebook, Facebook Messenger și WhatsApp. „Primul lucru pe care îl fac este să mă uit la telefonul meu. Mă uit pe Facebook pentru a vedea ce se întâmplă în lume”, a declarat șeful Meta.

ADVERTISEMENT

Primești un milion de mesaje, de lucruri care vin și de obicei nu sunt bune. Oamenii își rezervă lucrurile bune să mi le spună în persoană. Este aproape ca și cum te-ai trezi și ai fi lovit cu pumnul în stomac, așa că e în regulă… acum trebuie să mă resetez și să fiu capabil să fiu productiv și să nu fiu stresat din cauza asta”, a declarat Mark Zuckerberg pentru Joe Rogan, citat de stirileprotv.ro. 

Fondatorul Facebook nu a spus ce mănâncă la micul dejun, însă a mărturisit că și-a propus să consume aproximativ 4000 de calorii pe zi. Iar ultima sa comandă la McDonald’s din luna iulie a fost de „20 de nuggets, un burger Quarter Pounder, o porție mare de cartofi prăjiți, Oreo McFlurry, plăcintă cu mere și niște cheeseburgeri pentru mai târziu”.

ADVERTISEMENT

Și-a făcut o uniformă de lucru

Cât despre misterul ținutei lui, Mark Zuckerberg a dezvăluit că și-a făcut o așa zisă uniformă de lucru. Zilnic, acesta se îmbracă în  blugi, adidași și un tricou gri, iar motivul este că nu vrea să piardă timp gândindu-se la ce să poarte.

 „Îmi doresc foarte mult să-mi eliberez viața, astfel încât să trebuie să iau cât mai puține decizii cu privire la orice, cu excepția modului în care să servesc cel”, a declarat Mark Zuckerberg în 2014.

ADVERTISEMENT

„Îmi petrec cea mai mare parte a timpului gândindu-mă la cum să conectez lumea și să servesc mai bine comunitatea noastră, dar o mare parte din acest timp nu este la birou sau nu mă întâlnesc cu oameni sau să fac ceea ce ai numi muncă adevărată”, a mai spus el pentru CNN, un an mai târziu.

ADVERTISEMENT