News

Se bate Mark Zuckerberg cu Elon Musk? Fondatorul Facebook a făcut anunțul despre cea mai așteptată luptă în cușcă

Lupta în cușcă dintre miliardarii Mark Zuckerberg și Elon Musk a devenit, într-un mod bizar, cel mai așteptat eveniment al anului.
12.08.2023 | 11:43
Se bate Mark Zuckerberg cu Elon Musk Fondatorul Facebook a facut anuntul despre cea mai asteptata lupta in cusca
Se bate Mark Zuckerberg cu Elon Musk?
ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, e neclar dacă această luptă va avea loc vreodată. Asta, pentru că Mark Zuckerberg a transmis un mesaj clar pe Threads, la o zi după ce Elon Musk anunțase că lupta dintre el și patronul Meta va fi transmisă în direct pe X și platformele Meta și va avea loc, cel mai probabil, în Italia.

Se bate Mark Zuckerberg cu Elon Musk?

În replică, Zuckerberg le-a cerut internauților să nu mai îl bage în seamă pe Elon Musk și a lăsat să se înțeleagă că momentan această luptă este mai mult un scenariu ipotetic. ”Îmi place acest sport și sunt gata să lupt din ziua în care Elon m-a provocat. Dacă va fi vreodată de acord cu o întâlnire reală, o veți auzi de la mine. Până atunci, vă rugăm să nu credeți orice vă transmite el”, a scris Zuckerberg.

ADVERTISEMENT

Zuckerberg a adăugat că nu este neapărat nerăbdător pentru această luptă și că va împărtăși detaliile luptei când acestea vor exista. ”Voi împărtăși detalii despre următoarea mea luptă când voi fi gata. Când concurez, vreau să o fac într-un mod care să pună în lumină atleții de elită din vârful jocului. Facem asta lucrând cu organizații profesionale precum UFC sau ONE pentru a reuși bine și pentru a crea o rețetă grozavă”, a replicat Zuckerberg.

Elon Musk nu a rămas indiferent la postarea lui Zuckerberg și a reacționat cu o serie de tweet-uri. ”Dacă Zuck chiar își dorește o lecție despre de ce există categorii de greutate în luptă, aș putea să mă duc săptămâna viitoare la el acasă și să-i dau o lecție pe care nu o va uita curând… Altfel, o vom face imediat ce arena din Italia este gata”, a scris Musk.

ADVERTISEMENT

”Sau am putea să le facem pe amândouă și să luăm în considerare săptămâna viitoare doar o sesiune de antrenament”, a adăugat patronul Tesla și X. Miliardarii au fost de acord cu o confruntare de ”în cușcă” la sfârșitul lunii iunie. Totul a început când Musk a scris pe Twitter că este ”pregătit pentru un meci în cușcă” cu Zuckerberg, care s-a antrenat în jiu jitsu.

Schimburile de replici au devenit virale, utilizatorii rețelelor de socializare au ajuns să dezbată cine va câștiga lupta, în timp ce alții au postat meme și au ridiculizat această pseudo-luptă între Elon Musk și Mark Zuckerberg. Între timp, Zuckerberg a cerut ajutorul unor luptători profesioniști de arte marțiale mixte (MMA) pentru a-l antrena pentru o eventuală confruntare.

ADVERTISEMENT

Campionul UFC la categoria medie Israel Adesanya și Alex Volkanovski au fost văzuți sosind la reședința lui Zuckerberg din California de Nord, imediat după prezentarea UFC 290 din Las Vegas. Totodată, Elon Musk a cerut ajutorul campionului Khabib Nurmagomedov, care a respins din start ideea de a se alătura circului.

”Khabib este un om cu propriile sale convingeri și, evident, tratează cu multă credință ceea ce și-a dedicat viața”, a declarat pentru TASS promotorul rus Vladimir Khryunov. ”Este vorba de viziunea lui și de integritatea sportului și a vieții în general. Acesta este motivul pentru care cred că a luat decizia corectă, mult respect pentru Khabib”, a completat Khryunov.

ADVERTISEMENT

Lupta ridicolă dintre Elon Musk și Mark Zuckerberg este cap de afiș inclusiv în publicații serioase din întreaga lume, unde diverși specialiști încearcă să analizeze din punct de vedere sportiv o astfel de confruntare dintre cei doi ”titani” ai rețelelor de socializare. Cu toate acestea, majoritatea internauților ridiculizează acest demers, pe care-l consideră o butaforie.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice,...
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice, cu ploi torențiale și grindină
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink