News

Se bate Mark Zuckerberg cu Elon Musk? Fondatorul Facebook a făcut anunțul despre cea mai așteptată luptă în cușcă

Lupta în cușcă dintre miliardarii Mark Zuckerberg și Elon Musk a devenit, într-un mod bizar, cel mai așteptat eveniment al anului.
12.08.2023 | 11:43
Se bate Mark Zuckerberg cu Elon Musk Fondatorul Facebook a facut anuntul despre cea mai asteptata lupta in cusca
Se bate Mark Zuckerberg cu Elon Musk?
ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, e neclar dacă această luptă va avea loc vreodată. Asta, pentru că Mark Zuckerberg a transmis un mesaj clar pe Threads, la o zi după ce Elon Musk anunțase că lupta dintre el și patronul Meta va fi transmisă în direct pe X și platformele Meta și va avea loc, cel mai probabil, în Italia.

Se bate Mark Zuckerberg cu Elon Musk?

În replică, Zuckerberg le-a cerut internauților să nu mai îl bage în seamă pe Elon Musk și a lăsat să se înțeleagă că momentan această luptă este mai mult un scenariu ipotetic. ”Îmi place acest sport și sunt gata să lupt din ziua în care Elon m-a provocat. Dacă va fi vreodată de acord cu o întâlnire reală, o veți auzi de la mine. Până atunci, vă rugăm să nu credeți orice vă transmite el”, a scris Zuckerberg.

ADVERTISEMENT

Zuckerberg a adăugat că nu este neapărat nerăbdător pentru această luptă și că va împărtăși detaliile luptei când acestea vor exista. ”Voi împărtăși detalii despre următoarea mea luptă când voi fi gata. Când concurez, vreau să o fac într-un mod care să pună în lumină atleții de elită din vârful jocului. Facem asta lucrând cu organizații profesionale precum UFC sau ONE pentru a reuși bine și pentru a crea o rețetă grozavă”, a replicat Zuckerberg.

Elon Musk nu a rămas indiferent la postarea lui Zuckerberg și a reacționat cu o serie de tweet-uri. ”Dacă Zuck chiar își dorește o lecție despre de ce există categorii de greutate în luptă, aș putea să mă duc săptămâna viitoare la el acasă și să-i dau o lecție pe care nu o va uita curând… Altfel, o vom face imediat ce arena din Italia este gata”, a scris Musk.

ADVERTISEMENT

”Sau am putea să le facem pe amândouă și să luăm în considerare săptămâna viitoare doar o sesiune de antrenament”, a adăugat patronul Tesla și X. Miliardarii au fost de acord cu o confruntare de ”în cușcă” la sfârșitul lunii iunie. Totul a început când Musk a scris pe Twitter că este ”pregătit pentru un meci în cușcă” cu Zuckerberg, care s-a antrenat în jiu jitsu.

Schimburile de replici au devenit virale, utilizatorii rețelelor de socializare au ajuns să dezbată cine va câștiga lupta, în timp ce alții au postat meme și au ridiculizat această pseudo-luptă între Elon Musk și Mark Zuckerberg. Între timp, Zuckerberg a cerut ajutorul unor luptători profesioniști de arte marțiale mixte (MMA) pentru a-l antrena pentru o eventuală confruntare.

ADVERTISEMENT

Campionul UFC la categoria medie Israel Adesanya și Alex Volkanovski au fost văzuți sosind la reședința lui Zuckerberg din California de Nord, imediat după prezentarea UFC 290 din Las Vegas. Totodată, Elon Musk a cerut ajutorul campionului Khabib Nurmagomedov, care a respins din start ideea de a se alătura circului.

”Khabib este un om cu propriile sale convingeri și, evident, tratează cu multă credință ceea ce și-a dedicat viața”, a declarat pentru TASS promotorul rus Vladimir Khryunov. ”Este vorba de viziunea lui și de integritatea sportului și a vieții în general. Acesta este motivul pentru care cred că a luat decizia corectă, mult respect pentru Khabib”, a completat Khryunov.

ADVERTISEMENT

Lupta ridicolă dintre Elon Musk și Mark Zuckerberg este cap de afiș inclusiv în publicații serioase din întreaga lume, unde diverși specialiști încearcă să analizeze din punct de vedere sportiv o astfel de confruntare dintre cei doi ”titani” ai rețelelor de socializare. Cu toate acestea, majoritatea internauților ridiculizează acest demers, pe care-l consideră o butaforie.

ADVERTISEMENT