Life

De ce poartă Raluca Bădulescu peruci: ”N-ar fi posibil cu părul meu natural”

Motivul pentru care Raluca Bădulescu poartă mereu peruci. Jurata de la Bravo, ai stil a explicat cum a luat această decizie.
24.08.2023 | 08:50
De ce poarta Raluca Badulescu peruci Nar fi posibil cu parul meu natural
Motivul pentru care Raluca Bădulescu poartă mereu peruci. Jurata de la Bravo, ai stil a explicat cum a luat această decizie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

De ce poartă Raluca Badulescu peruci. Vedeta de la Kanal D consideră că n-ar fi posibil să facă schimbările pe care și le dorește dacă ar fi vorba de părul său natural. De când are stilista această pasiune.

Motivul pentru care Raluca Bădulescu poartă mereu peruci. Jurata de la Bravo, ai stil a explicat cum a luat această decizie

Raluca Bădulescu a dezvăluit care este motivul pentru care poartă mereu peruci, fiind genul de persoană care adoră transformările. Jurata de la Bravo, ai stil a explicat că a luat această decizie pentru că a început să se vopsească foarte devreme.

ADVERTISEMENT

Avea numai 14 ani prima oară când și-a pus vopsea în păr și de atunci a continuat să facă asta. Din păcate, podoaba capilară are de suferit dacă trece prin schimbări radicale, de aceea s-a gândit că ar fi mai bine să apeleze la aceste trucuri.

Mai mult, vedeta în vârstă de 48 de ani susține că este prima persoană din showbiz-ul autohton care a început să poarte peruci, pasiune pe care o are de ani buni. În plus, adoră să strângă perechi de pantofi, genți și accesorii.

ADVERTISEMENT

„Le găsesc absolut divine. Așa cum în exces îmi place să cumpăr haine, accesorii și să mănânc dulciuri, tot la fel de mult mi-a plăcut să mă vopsesc, chiar în exces. Mă vopsesc de la 14 ani, pun extensii de când au apărut.

Părul meu arată foarte bine, perucile îmi permit schimbări de look foarte, foarte dese. Pot schimba rapid culoarea părului, lungimea lui, coafurile, ceea ce n-ar fi posibil cu părul meu natural.

ADVERTISEMENT

Perucile au, însă, un rol integrant în styling-urile pe care le fac”, a declarat Raluca Bădulescu pentru revista viva.ro. Cele mai mari slăbiciuni ale juratei de la Kanal D sunt jachetele din piele și pantofii.

Raluca Bădulescu, adepta perucilor

Raluca Bădulescu nu este singura personalitate tv care este adepta perucilor. O altă vedetă autohtonă care preferă să-și ascundă părul natural și să se afișeze cu diverse coafuri și culori ale părului este Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Victor Slav a apelat la acest artificiu din același motiv ca jurata de la Bravo, ai stil. În felul acesta, fosta prezentatoare nu mai trebuie să se vopsească în permanență și ajunge să-și coafeze mai rar părul natural.

ADVERTISEMENT