Life

De ce s-a despărțit Lidia Fecioru de soț: “S-a terminat la o lună după căsătorie”

Lidia Fecioru a trecut în tinerețe printr-o experiență traumatizantă pe care nu o va uita niciodată.
14.10.2021 | 17:27
De ce sa despartit Lidia Fecioru de sot Sa terminat la o luna dupa casatorie
De ce s-a despărțit Lidia Fecioru de soț: "S-a terminat la o lună după căsătorie". Sursă foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru, cunoscută în România ca energo-terapeut, a trecut de-a lungul vieții prin clipe pe care nu le va uita niciodată.

O frumoasă poveste de iubire s-a transformat într-un coșmar.

Lidia Fecioru avea doar 18 ani când s-a măritat prima dată. În ziua nunții a aflat că soțul ei are o amantă și a decis imediat să-l părăsească.

ADVERTISEMENT

De ce s-a despărțit Lidia Fecioru de soț: “S-a terminat la o lună după căsătorie”

Lidia Fecioru a povestit în cadrul unei emisiuni Tv amănunte mai puțin cunoscute despre căsniciile sale. La vârsta de 18 ani, aceasta a crezut că a găsit marea dragoste și a decis să se mărite cu un bărbat cu 10 ani mai mare decât ea. În acel moment era și însărcinată într-o lună. Doar că în ziua nunții a aflat că bărbatul pe care îl iubea o trădase și avea o amantă, care urma să nască un copil. Atunci, Lidia Fecioru a avut curaj și a luat o hotărâre pe care poate multe tinere nu ar fi luat-o.

“Prima mea relație s-a terminat la o lună după căsătorie! Am plecat în noaptea nunții acasă. Ne-a despărțit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine.

ADVERTISEMENT

A venit și mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să știu că vor avea un copil. Eu nu sunt zgârcită și i l-am dat”, a dezvăluit Lidia Fecioru, pentru Acces Direct.

Cunoscutul energo-terapeut spune că nu a făcut scandal și totul s-a încheiat în liniște.

“Fără scandal, fără nimic! I-am spus că nu pot să accept să fiu trădată la 18 ani”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

De ce a plecat Lidia Fecioru în Ucraina

Vedeta a plecat acasă chiar în timpul nunții. Deși nu avea nicio vină, a fost bătută crunt de mama sa, care nu știa la vremea respectivă că fiica ei va deveni mamă.

A doua zi. Lidia Fecioru a hotărât să plece în Ucraina. Și-a făcut bagajele și nimic nu a putut să o oprească. Nu a avut o viață ușoară, pentru că a fost obligată să mulgă vaci pentru a supraviețui. După o perioadă a revenit în România, la Orhei, unde a locuit la o prietenă. În toată această perioadă, nu a luat deloc legătura nici cu părinții, nici cu tatăl copilului.

ADVERTISEMENT

“Părinții mei au aflat că am născut și mama a venit la spital. Ne-am certat foarte tare. Ea a sugerat să las copilul în maternitate, iar eu i-am spus că mă voi înveli cu un preș pe marginea drumului, dar copilul nu-l dau nimănui. (…) În final mama l-a iubit cel mai tare pe acest copil, pe care ea practic l-a crescut”, a mai spus Lidia Fecioru, pentru Acces Direct.

După o perioadă, energo-terapeutul s-a măritat din nou și a avut încă un copil. În acel moment era studentă la Facultatea de Medicină.

Aceasta a dorit să-și termine studiile și a refuzat să-și urmeze soțul, astfel cei doi au divorțat. Lidia Fecioru și-a încercat norocul în dragoste și a treia oară, dar a divorțat din nou după ce a fost înșelată.

ADVERTISEMENT