Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce s-a întors Napoli la Craiova? Noul banc cu olteni: „Ar fi culmea să-l dați afară și dacă ia titlul!” Video exclusiv

Revenirea lui Nicolo Napoli a stârnit amuzament la Fanatik SuperLiga. Marcel Pușcaș, președintele FC U Craiova, a dezvăluit motivul revenirii italianului.
11.11.2022 | 13:08
De ce sa intors Napoli la Craiova Noul banc cu olteni Ar fi culmea sal dati afara si daca ia titlul Video exclusiv
De ce s-a intors Napoli la Craiova Noul banc cu olteni “Ar fi culmea sa-l dati afara si daca ia titlul!” Video exclusiv. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli (60 de ani) a revenit cu dreptul pentru a 9-a oară la FC U Craiova 1948! Cu noul antrenor la timonă, oltenii au câștigat în etapa a 2-a din Cupa României, scor 1-0, cu FC Voluntari. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, președintele Marcel Pușcaș a dezvăluit în exclusivitate motivul revenirii italianului.

De ce a revenit Nicolo Napoli la FC U Craiova 1948. Dialog savuros între Marcel Pușcaș și Dănuț Lupu

În săptămâna în care au fost programate meciurile cu FC Voluntari, din Cupa României, și cu FCSB, în SuperLiga, FC U Craiova 1948 a pus în sfârșit antrenor. Nicolo Napoli s-a întors în Bănie pentru a 9-a oară, record absolut! Italianul are contract cu echipa lui Adrian Mititelu până în vara lui 2023, iar Marcel Pușcaș a explicat alegerea patronului.

ADVERTISEMENT

„Cred că Napoli are și un buletin de Oltenia. O să-l întreb astăzi. Tot Napoli pentru că e ușor de înțeles și de lucrat cu el pentru patron. Cunoaște mentalitatea, cunoaște clubul, cunoaște campionatul. Deci, decât să îl aduci pe altul care n-a mai antrenat de nu știu cât timp sau care n-a mai antrenat în România, până se adaptează, până se integrează sau îl aduci pe unul care tocmai a fost dat afară din alte locuri și vine la tine.

S-au văzut cazuri și chiar recente. Îl luăm pe X sau Y cu mare încredere și după 5 etape X pleacă și vine Y la aceiași echipă.Suntem într-un carusel de antrenori, sunt vreo 20 de antrenori care se plimbă pe la aceleași echipe. Așa a fost și pe vremea mea și după Revoluție și acum e la fel.

ADVERTISEMENT

Poate nu ar fi rău să se uite cluburile și noi la un antrenor care nu au un CV important, dar care știu meserie bine. Și sunt câțiva chiar la Liga 2. Acum numai e cauzul. Suntem cu Napoli până în vară și cu el defilăm”, a declarat președintele FC U Craiova 1948, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Ar fi culmea să ia campionatul și să-l dea afară”

A 9-a „descălecare” a lui Napoli la Craiova a stârnit amuzamentul lui Dănuț Lupu. Fostul mare playmaker al României a intrat într-un dialog savuros cu Marcel Pușcaș.

ADVERTISEMENT

Lupu: „Îl prinde vara?”

Pușcaș: „Îl prinde 100%. Cum să nu, dacă are puncte?”

Lupu: „Păi și dacă nu face?”

Pușcaș: „Păi cine stă dacă nu are rezultate? Nici la Liverpool nu stă dacă nu are rezultate”.

Lupu: „Deci îl așteptăm și a 10-a oară”

Pușcaș: „Eu cred că are pașaport de Oltenia și Nicolo va fi alături de echipă ori de câte ori va fi nevoie de el. Și Ienei a fost de patru ori la Steaua. Ienei a fost dat afară cu campionat și cupe câștigate”.

ADVERTISEMENT

Lupu: „Ar fi culmea să ia campionatul Napoli și să îl dea afară”.

Pușcaș: „Depinde de patron. Eu nu pun antrenor. Eu pot doar să recomand. E doar decizia celui care plătește”.

ADVERTISEMENT