Life

De ce s-a retras de pe scenă Ileana Stana Ionescu. Actrița a dezvăluit adevăratul motiv: “De aceea am dispărut”

Ileana Stana Ionescu a explicat de ce s-a retras de pe scenă acum 5 ani. Actrița a dezvăluit care este adevăratul motiv.
12.10.2023 | 11:28
De ce sa retras de pe scena Ileana Stana Ionescu Actrita a dezvaluit adevaratul motiv De aceea am disparut
Motivul pentru care Ileana Stana Ionescu s-a retras de pe scenă. Susa foto: uniter.ro, Digi24/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au trecut 5 ani de când Ileana Stana Ionescu s-a retras de pe scenă, iar actrița a dezvăluit care este adevăratul motiv. A avut o carieră de peste 60 de ani în lumea teatrului.

Adevăratul motiv pentru care Ileana Stana Ionescu s-a retras de pe scenă

După o carieră de șase decenii, Ileana Stana Ionescu s-a retras de pe scenă în septembrie 2018. Actrița a renunțat din motive de sănătate și acum duce o viață liniștită alături de soțul său, Andrei Ionescu.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 87 de ani, fosta actriță își dorește ca publicul să o țină minte așa cum era înainte. Aceasta a spus că, la un moment dat, un actor trebuie să știe când să se retragă.

“Vine o vreme când trebuie să știi să te retragi, să faci definitiv un pas în spate pentru ca publicul să-și amintească de tine în zilele cele bune, nu îmbătrânit și chinuit de gânduri.

ADVERTISEMENT

La 87 de ani, nu prea mai ai ce să dovedești celor din jur sau ție însăți! Nici nu prea mai ai ce să arăți. Nu mai sunt cum eram, nu mai arăt cum arătam. Îmi doresc ca publicul să mă țină minte așa cum eram înainte, de aceea am dispărut”, a declarat Ileana Stana Ionescu pentru Cancan.ro.

De-a lungul carierei sale, fosta actriță a avut mulți parteneri de scenă, iar de unii își amintește cu mare drag. Printre aceștia se numără Mișu Fotino și Dem Rădulescu.

ADVERTISEMENT

“Am avut parte de mulți parteneri de seamă în cariera mea, dar doi au fost deosebiți. Este vorba despre Mișu Fotino și Dem Rădulescu. Cu primul am jucat zeci de cuplete la televiziune, cu Bibanul, în filme de neuitat. Glumind, îmi spunea deseori că spectatorii și telespectatorii se vor sătura de fețele noastre”, a adăugat aceasta.

A jucat alături de Mișu Fotino în numeroase cuplete filmate pentru televiziunea publică. Actrița a apărut în câteva filme alături de Dem Rădulescu, cum ar fi “Grăbește-te încet”, “Secretul lui Bachus”, “Secretul lui Nemesis” sau “Cucoana Chirița”.

ADVERTISEMENT

Unde trăiește acum Ileana Stana Ionescu

Ileana Stana Ionescu și partenerul ei de viață s-au mutat de câteva ori, dar în prezent locuiesc într-o vilă din Pipera. Cei doi sunt împreună de mai bine de 60 de ani, dar nu au făcut niciodată o nuntă ca în povești.

“Ne-am tot mutat, dar în ultimii ani ani destinul a făcut ca eu și soțul meu să locuim astăzi undeva în Pipera, într-un cartier nou cu străzi cu nume de actori celebri”, a explicat cunoscuta actriță.

ADVERTISEMENT
Tags: