Life

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, poveste de dragoste cum nici în filme nu vezi. Sunt împreună de peste 65 de ani și se iubesc la fel de mult ca-n prima zi

Care este secretul relației dintre Ileana Stana Ionescu (86 de ani) și soțul său, Andrei. Cei doi actori spun acum cum au trecut peste greutăți.
26.09.2022 | 11:11
Ileana Stana Ionescu si Andrei Ionescu poveste de dragoste cum nici in filme nu vezi Sunt impreuna de peste 65 de ani si se iubesc la fel de mult can prima zi
Care este secretul relației dintre Ileana Stana Ionescu și soțul său, Andrei. Actorii sunt împreună de peste 65 de ani. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Artista în vârstă de 86 de ani și partenerul de viață trăiesc o poveste de dragoste cum rar întâlnești. Sunt împreună de peste 65 de ani și se iubesc la fel de mult ca-n prima zi, rodul iubirii lor fiind un băiat pe nume Andrei Manuel.

Care este secretul relației dintre Ileana Stana Ionescu și soțul său, Andrei. Actorii sunt împreună de peste 65 de ani

Ileana Stana Ionescu și soțul său, Andrei, formează unul dintre cele mai logevive cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt de peste 65 de ani unul lângă celălalt, lucru care se datorează unor aspecte pe care s-au bazat în toată această perioadă.

ADVERTISEMENT

Nu și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu, nu au făcut nuntă, dar au purtat mereu verighete pe care nu le-au rătăcit. Se completează atât în viața de zi cu zi, cât și pe scena teatrului, ambii fiind profesioniști.

„Noi ne-am înțeles bine și pentru că suntem diferiți, în unele privințe. Între noi este o diferență de 9 ani, ca vârstă. Cât privește personalitatea, eu vă pot spune că sunt foarte calm și nu pun problemele la suflet, le iau în râs.

ADVERTISEMENT

Ileana este mai vulcanică, vorbește foarte repede. La sfârșit, după ce tot povestește, o întreb ce a vrut să spună. Între noi nu au fost accese de gelozie, când aveam alt partener de scenă.

Am jucat și împreună, a fost chimie între noi și pe scenă, am fost doi profesioniști. Îmi mai amintesc că, din toate turneele, ea aduna cărți de bucate, apoi eu și fiul meu trebuia să gustăm ce prepară, pe capul nostru cădea treaba asta. Îi spuneam Ilenei doar atât: «Este foarte bună, dar să nu mai faci!».

ADVERTISEMENT

Noi am avut mereu pat comun, dormitor comun, acesta este secretul. Dacă nu dormi împreună te înstrăinezi, căci nu mai povestești înainte de culcare”, a mărturisit soțul actriței Ileana Stana Ionescu pentru ego.ro.

Ileana Stana Ionescu are un fiu în America

Ileana Stana Ionescu și partenerul de viață, Andrei, au ieșit la pensie de ceva vreme. Locuiesc într-o casă din zona de nord a Capitalei, singurul aspect care îi necăjește fiind faptul că nu și-au mai văzut copilul de 3 ani.

ADVERTISEMENT

Fiul actorilor, Andrei Manuel, locuiește în Statele Unite ale Americii. Tânărul le-a promis părinților că va veni în România undeva în luna noiembrie a acestui an.

ADVERTISEMENT
Tags: