Life

De ce s-a retras Grigore Leșe la mănăstire: „Dumnezeu mi-a dat prea mult”

Grigore Leșe, în vârstă de 68 ani, a vorbit despre motivele care l-au determinat să se retragă la mănăstire. Cunoscutul interpret vrea să se apropie cât mai mult de Dumnezeu.
23.04.2022 | 16:44
De ce sa retras Grigore Lese la manastire Dumnezeu mia dat prea mult
Grigore Leșe s-a retras anul trecut la mănăstire. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Grigore Leșe a luat decizia să se retragă la o mănăstire în anul 2021, după ce a suferit un atac cerebral. Rapsodul a făcut dezvăluiri despre motivele care l-au determinat să ia această decizie.

Grigore Leșe a dezvăluit motivele pentru care s-a retras la mănăstire

În emisiunea Acces Direct, Grigore Leșe a vorbit despre motivele care l-au determinat să se mute la o casă parohială. După ce a suferit un atac cerebral în urmă cu an, artistul maramureșean s-a retras în Complexul Parohial Sfântul Antonie cel Mare din cartierul Titan.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul interpret este de părere că Dumnezeu i-a oferit o mulțime de lucruri bune, iar aceasta este modalitatea prin care vrea să își arate recunoștința.

„Se spune că nu e bine să stai într-un loc, trebuie să schimbi oamenii și locul. Eu sunt la al cincilea popas. (…) Viața mea a fost un amestec de provocare, de vrajă, de ispită.

ADVERTISEMENT

Totul în viață este imprevizibil. Nu știi niciodată ce-ți oferă viața. Eu zic așa, că mie mi-a oferit prea mult, Dumnezeu mi-a dat prea mult.

Că dacă Dumnezeu mi-a dat prea mult, eu trebuie să dăruiesc. Eu zic că după atâta umblete pe drumul acesta al lui Leșe, umblu de cam vreo 45 de ani. Am stat pe drumul acela, nu m-am abătut”, a declarat Grigore Leșe, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Grigore Leșe: „Eu mă adun foarte bine în singurătate”

Mai mult, marele artist a dezvăluit faptul că el se simte bine în singurătate și ca, astfel, își poate aduna gândurile. Drept dovadă pentru acest lucru sta faptul că aparițiile sale în emisiunile televizate sunt destul de rare. Recent, Grigore Leșe a putut fi urmărit în emisiunea lui Denise Rifai.

La mănăstire, interpretul cântă la fluier și își petrece timpul încercând să fie cât mai aproape de Dumnezeu. Cel mai probabil, la casa parohială va celebra și Sărbătorile Pascale.

ADVERTISEMENT

„Eu mă adun foarte bine în singurătatea asta. (…) Iată în ce mă ajută pe mine fluierul. Nu toată lumea știe ce să cânte”, a spus Grigore Leșe.

ADVERTISEMENT