Life

De ce s-au înțepat Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu la Chefi fără limite. Dezvăluiri înainte de finala show-ului

Sorin Bontea a vorbit despre marea finală Chefi fără limite, dar și despre relația de prietenie pe care o are cu Cătălin Scărlătescu, pe care îl înțeapă des de dragul audienței.
27.04.2022 | 12:40
De ce sau intepat Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu la Chefi fara limite Dezvaluiri inainte de finala showului
Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, jurați la Chefi fără limite. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a explicat de ce l-a înțepat des pe Cătălin Scărlătescu la Chefi fără limite, emisiunea filmată în Grecia. Bucătarul a mărturisit că el este pus mereu pe șotii, iar Scărlătescu a ținut mai mult la glumele și ironiile sale, spre deosebire de Florin Dumitrescu, destul de ursuz.

Sorin Bontea, despre finala Chefi fără limite: „Foarte aprigă”

Celebrul chef de la Antena 1 a spus că finala „Chefi fără limite” va fi una aprigă, concurenții reușind să surprindă cu preparatele lor culinare până în ultima secundă.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a vorbit despre experiența trăită pe insulele grecești, dar și despre tatonările cu Cătălin Scărlătescu, prietenul și colegul său de muncă. Maestrul culinar a fost invitat în matinalul „Neața cu Răzvan și Dani”, unde a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu Scărlătescu.

„Este o finală foarte interesantă. Concurenții care au ajuns în finală merită pe deplin. Va fi o finală jurizată de un chef important.  Vor fi în juriu doi chefi de la Chefi la cuțite Grecia. Este o finală foarte aprigă”, a declarat Sorin Bontea la Antena 1.

ADVERTISEMENT

De ce l-a tot înțepat pe Scărlătescu

Bucătarul ardelean a povestit și de ce l-a tot șicanat pe Cătălin pe parcursul săptămânilor de filmare în Grecia. Acesta a zis că Scărlătescu ține la glume și și-a permis să îl tot înțepe, spre deosebire de Florin, care nu prea bagă în seamă anumite ironii.

„Știi cum este, când te iei și înțepi pe cineva și nu reacționează, vezi că nu ține vrăjeala și te lași. Florin nu reacționează foarte bine. Dar pe Cătălin, mai ales dacă îl enervezi, reacționează foarte bine”, a completat Bontea.

ADVERTISEMENT

Bontea a vorbit și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat la filmări. Cel mai greu, chiar și pentru el, om cu experiență în bucătărie, a fost introducerea fructului de cactus în rețete.

„Greu a fost cam peste tot. Unde am avut cele mai mari probleme a fost fructul de cactus. Nu ne-a spus nimeni să le spălăm calumea. Aveam milioane de ace pe mâini”, a declarat Bontea.

ADVERTISEMENT