Life

Cine sunt cei trei finaliști ai emisiunii Chefi fără limite? Doi dintre ei fac parte din echipa verde

Finaliștii show-ului culinar Chefi fără limite s-au decis în ediția de marți, 26 aprilie. Cine sunt cei trei concurenți care au intrat în cursa pentru marele premiul în valoare de 30.000 de euro?
27.04.2022 | 10:57
Cine sunt cei trei finalisti ai emisiunii Chefi fara limite Doi dintre ei fac parte din echipa verde
Ei sunt cei trei finaliști ai concursului culinar Chefi fără limite. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Au fost mulți concurenți Chefi fără limite care, încă din etapa preselecțiilor, visau să-i convingă pe cei trei bucătari profesioniști și să cucerească Grecia cu talentele lor culinare. Competiția este acum aproape încheiată, iar în ediția de marți, 26 aprilie, s-a decis cine sunt cei care vor merge în Marea Finală.

Cine sunt concurenții care s-au calificat în Marea Finală Chefi fără limite?

În ediția de pe 26 aprilie 2022 a emisiunii Chefi fără limite, în a doua etapă a Finalei Concursului, cei șase concurenți rămași în competiție au dat tot ce au avut mai bun pentru a se califica în Marea finală.

ADVERTISEMENT

Tema ediției a fost signature dish. Concurenții au fost nevoiți să gătească de la zero un preparat asupra căruia să-și pună amprenta.

„Tema de astăzi se numește signature dish. Să vă puneți semnătura pe un preparat pentru care ați căpătat experiență două luni.

ADVERTISEMENT

Vrem ca aceste două luni să-și fi pus amprenta și să simtă asta. O încununare a tot ce ați făcut până acum”, a spus Irina Fodor.

Au existat și probe unde premiul a constat în avantaje. Astfel, la proba botezului, Laura Eremia, din echipa verde, a câștigat cutia verde. Aceasta era plină cu produse ce i-au folosit concurentei la gătit. Elena a fost prima care s-a calificat în Marea Finală.

ADVERTISEMENT

A urmat apoi Daniel Jumuga (Nobo), membru al echipei verzi. El și-a câștigat dreptul de a începe să pregătească mâncarea cu 10 minute înaintea rivalilor săi și a fost cel de-al doilea concurent intrat în cursa pentru marele premiu.

Istvan Kozocsa, concurentul trimis de Cătălin Scărlătescu în Marea Finală

La proba chefilor cu reinterpretarea kebabului s-a remarcat chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat premiul de a avea rețeta sa în meniul unui restaurant special din Atena, dar și privilegiul de a trimite un concurent în Finală. Bucătarul profesionist l-a ales pe Istvan Kozocsa.

ADVERTISEMENT

„Din tot sufletul meu, acest om merită totul!”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu, conform Antena1.ro.

 

ADVERTISEMENT