Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giani Kiriță intervine și el în războiul FCSB – CSA: „Asta este Steaua”

Și rivalii sunt de partea lui Gigi Becali în războiul FCSB - CSA Steaua. Mare dinamovist, Giani Kiriță îi dă credit echipei din SuperLiga.
23.07.2023 | 12:03
Giani Kirita intervine si el in razboiul FCSB  CSA Asta este Steaua
Giani Kiriță intervine și el în războiul FCSB - CSA: „Asta este Steaua”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță și-a făcut debutul în calitate de expert al FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fostul căpitan dinamovist, deși mâhnit din cauza înfrângerii cu FCSB, scor 2-1, și-a expus punctul de vedere: „FCSB este Steaua”.

Giani Kiriță, după FCSB – Dinamo 2-1: „FCSB este Steaua”

FCSB a început ca din tun noul sezon de SuperLiga. Vicecampioana are maximum de puncte după primele două etape, obținute și pe fondul unui joc bun. Unul dintre cei mai supărați dinamoviști după „Eternul Derby” a fost „câinele” Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Giani Kiriță este de partea lui Gigi Becali în războiul FCSB vs. CSA Steaua. Fanii ambelor rivale au avut de suferit pentru că meciul s-a jucat pe un stadion atât de mic. „Arcul de Triumf” are o capacitate de doar 7500 de locuri.

„(n.r – pentru tine CSA există?) Sincer, nu. Pentru că nea Gigi a luat echipa asta exact când era Steaua. A preluat-o, a salvat-o. De ce să nu-i dai omului meritul? A investit, a dus-o mai departe. De ce să fie conflictul ăsta? Nu ajută pe nimeni cu nimic.

ADVERTISEMENT

Uitați ce se întâmplă. Pe Ghencea? Păi ce meciuri aveam pe Ghencea. Când mergeam în Ghencea știam că mergem în casa lor și eram mai montați să îi batem acolo în templul lor și asta trebuie să aibă și FCSB.

(n.r. – FCSB este Steaua?) Cu siguranță!”, a declarat Giani Kiriță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Dacă cei de la Dinamo recunosc că FCSB este Steaua, ce mai vreți, mă, fraților? E singurul derby, FCSB – Dinamo. Cei de la Dinamo au spus-o. Derby-ul lor e cu FCSB”, a adăugat Bănel Nicoliță. „Cel mai bine ar fi să se unească și să vedeți atunci nebunie”, a conchis Kiriță.

Următorul meci al FCSB-ului pe teren propriu în SuperLiga este derby-ul din etapa a patra cu CFR Cluj. În exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a promis că echipa sa va juca atunci, în sfârșit, în Ghencea.

ADVERTISEMENT

Super show-ul FANATIK SUPERLIGA este LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30 pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Emisiunea sportivă numărul 1 din media românescă poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ în aceleași zile de la ora 17:30 pe canalele de Youtube și pagina de Facebook FANATIK.

Giani Kiriță intervine și el în războiul FCSB - CSA: „Asta este Steaua”

ADVERTISEMENT