Life

De ce să pui frunze de varză pe picioare înainte de culcare. Trucul la care multe persoane au apelat deja

De ce să pui frunze de varză pe picioare înainte de culcare. Acest truc este util pentru foarte multe categorii de persoane.
30.06.2023 | 09:17
De ce sa pui frunze de varza pe picioare inainte de culcare Trucul la care multe persoane au apelat deja
De ce să pui frunze de varză pe picioare înainte de culcare. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

De ce să pui frunze de varză pe picioare înainte de culcare. Este un truc bine știut de unele persoane, care îl folosesc deja zilnic.

De ce să pui frunze de varză pe picioare înainte de culcare

Frunzele de varză pot face minuni pentru leziunile externe. Dacă avem picioarele umflate sau răni la mâini sau picioare, atunci frunzele de varză sunt de mare ajutor.

ADVERTISEMENT

Mai ales dacă aveți o rană care a început să se umfle, atunci varza este cea mai potrivită. Tot ce ai de făcut este să înfășori locul respectiv cu frunze de varză și apoi să le „sigilezi” cu o eșarfă sau chiar bandaje.

Foile de varză sunt foarte utile și pentru persoanele care și-au luxat glezna. O compresă cu frunze de varză este utilă mai ales atunci când este ținută toată noaptea.

ADVERTISEMENT

Dimineața vei observa două lucruri. Că frunzele de varză sunt palide, pentru că toate sucurile au fost absorbite de pielea ta. Iar al doilea că tu te simți mult mai bine.

Frunzele de varză sunt bune și pentru cei care se confruntă cu dureri de cap severe. Poți să le pui în jurul capului, la tâmple, și să le lași să acționeze.

ADVERTISEMENT

Cum mai pot fi folosite frunzele de varză

Frunzele de varză sunt bune și pentru femeile care suferă din cauza durerilor provocate de alăptare. Acestea pot fi puse direct în sutien sau bustieră.

Vor da un efect răcoritor și durerile de piept vor fi îmbunătățite. De altfel, această practică  este recomandată de Centrul Internațional al Hrănirii la Sân din SUA.

ADVERTISEMENT

Pentru acest remediu, avem nevoie de câteva frunze de varză crudă. Ele trebuie strivite cu un sucitor înainte de a fi aplicate. Apoi, frunzele de varză se lasă 20 de minute să acționze.

Acest procedeu poate fi repetat între alăptări pentru a mai dimuna din dureri, dacă ele sunt grave, sau poate fi făcut doar o dată pe zi sau mai rar.

ADVERTISEMENT
Tags: