Life

De ce să pui scrum de țigară pe mobilă. Efectul uimitor la care nu te-ai fi gândit niciodată

Te-ai gândit vreodată să pui scrum de țigară pe mobilă? Acest truc genial îți va aduce doar beneficii și e cu adevărat surprinzător.
02.07.2023 | 14:05
De ce sa pui scrum de tigara pe mobila Efectul uimitor la care nu teai fi gandit niciodata
De ce să pui scrum de țigară pe mobilă. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Te-ai gândit vreodată să pui scrum de țigară pe mobilă? În general, dacă avem scrum de țigară pe o suprafață, încercăm să îl ștergem cât de repede putem. Adevărul este că acesta ne poate fi de mare ajutor.

De ce să pui scrum de țigară pe mobilă

Dacă ești fumător, ar fi bine să pui scrum de țigară pe mobilă și nu să îl ștergi. Acest truc genial te scutește de achiziționarea unor produse costisitoare din comerț pentru curățenie. Mai mult de atât, este extrem de eficient.

ADVERTISEMENT

Știm că uneori, curățenia poate fi neplăcută. Praful se depune peste tot, atât pe jos, cât și pe rafturile mobilierului. Iar curățarea poate fi uneori dificilă, iar multe produse din comerț nici nu duc la rezultatul dorit.

Iată că un truc banal, care poate părea ciudat, e cu mult mai eficient. Funcționează mai bine decât spray-urile de mobilă, iar dacă ești și fumător, vei fi cu atât mai fericit când vei afla ce ai de făcut. Ai nevoie de ulei de măsline și de scrum țigară.

ADVERTISEMENT

După acest truc, mobila ta va arăta ca nouă. Ce ai de făcut? Nu trebuie decât să amesteci uleiul de măsline cu scrumul de țigară. Freacă apoi suprafața de pe mobilă pătată, sau cea plină de praf. Ulterior, ia o cârpă uscată și îndepărtează amestecul rapid.

Trucul genial la care nu te-ai fi gândit vreodată

La final, pentru un aspect mai strălucitor și un miros plăcut poți să utilizezi un spray de mobilă deasupra. Cu siguranță nu te-ai fi gândit la așa ceva. Atunci când pui scrum țigară pe mobilă, în combinație cu uleiul de măsline, vei obține un produs de curățenie care nu se compară cu nimic altceva.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vei vedea cum unele pete dispar fără prea mari bătăi de cap, iar praful este și el îndepărtat. Ține cont de faptul că uleiul de măsline conține niște substanțe care protejează mobila, iar praful nu se mai depune atât de repede.

Un alt truc interesant când vine vorba de curățenie este cel cu lapte. Dacă ai pete nedorite pe canapea, perdea, ori pe altă suprafață, înmoaie o cârpă în lapte. Freacă apoi bine zona afectată și vei vedea efectul în scurt timp.

ADVERTISEMENT

Iar o altă metodă eficientă când vine vorba de praful de pe mobilă este cea care are la bază oțet. Nu trebuie decât să înmoi o cârpă în oțet și să ștergi suprafețele. Vei vedea că praful va dispărea și va fi nevoie de timp până când alt strat nou se va depune.

ADVERTISEMENT