Life

De ce să te îmbarci ultimul în avion înainte de zbor. Sfaturi utile pentru pasageri

De ce să te îmbarci ultimul în avion înainte de zbor? Mai mulți pasageri vin cu niște sfaturi utile pentru cei care vor să aibă un drum liniștit.
26.11.2023 | 19:57
De ce sa te imbarci ultimul in avion inainte de zbor Sfaturi utile pentru pasageri
De ce să te îmbarci ultimul în avion înainte de zbor. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Te-ai gândit vreodată să te îmbarci ultimul în avion înainte de zbor? Cele mai multe persoane aleg să se grăbească astfel încât să își ocupe locul mai repede și să își așeze bagajele.

De ce să te îmbarci ultimul în avion înainte de zbor

Un pasager a declanșat o adevărată dezbatere pe Reddit. Acesta a dezvăluit motivele pentru care e bine să te îmbarci ultimul în avion înainte de zbor. Și nu puțini sunt cei care i-au susținut punctul de vedere.

ADVERTISEMENT

Care sunt motivele pentru care e bine să te îmbarci ultimul în avion? În primul rând dacă ești printre primii pasageri, vei fi nevoit să te ridici de mai multe ori și să le faci loc altor persoane.

Totodată, dacă ai un loc ceva mai în spate, s-ar putea să fii blocat de alții în timp ce mergi mai departe. Dacă alegi în schimb să te îmbarci ultimul în avion înainte de zbor, nu trebuie decât să îți știi locul și să te așezi fără alte probleme.

ADVERTISEMENT

“Avioanele anunță întotdeauna “îmbarcarea prioritară” și prima îmbarcare. Dar dacă ești unul dintre primii la îmbarcare sau la mijlocul îmbarcării, trebuie să te ridici de câteva ori pentru a lăsa oamenii să urce în rând sau să te amesteci pentru persoanele care se îmbarcă după tine și să aștepți la coadă pentru locul tău. În timp ce dacă ești ultimul la îmbarcare, tot ce trebuie să faci este să-ți găsești locul”, a explicat acesta.

Ce spun alți pasageri

A urmat apoi o dezbatere aprinsă. Au fost persoane care au dezvăluit că fac același lucru. Unii au menționat că urmăresc de la distanță cum se împing pasagerii între ei, doar pentru a intra primii în aeronavă, arată The Sun.

ADVERTISEMENT

De asemenea, alți utilizatori de pe Reddit au spus că au prins și locuri mult mai bune făcând acest lucru. Alte persoane pe de altă parte sunt și mai relaxate. “Este exact ceea ce fac și eu. Îmi place să văd cum toată lumea se împinge și se împinge pentru a fi primul în avion.

“Îmi pun lucrurile de mână sub scaun, îmi pun centura și am plecat. Este relaxat și fără griji”. “Da, îmi înregistrez bagajele. Nu mă deranjează câtuși de puțin. Când sunt în vacanță, sunt în vacanță; stres scăzut, fericit să mă relaxez și să aștept”, au fost o parte dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

Au fost totuși și persoane care nu au fost de acord cu propunerea utilizatorului prin care să te îmbarci ultimul în avion. Anumiți pasageri s-au trezit că nu mai aveau loc pentru bagaje.

De asemenea, alte persoane, care nu aveau locul asigurat, s-au trezit într-o postură deloc confortabilă. “Am fost odată într-un zbor atât de supraîncărcat încât toate compartimentele de deasupra capului erau pline. Am ajuns să fiu nevoit să-mi înghesui valiza sub scaunul din fața mea și să-mi țin rucsacul în poală”, au fost atle comentarii.

ADVERTISEMENT