Life

De ce se ceartă Lili Sandu cu tatăl copilului ei? A intervenit psihologul să o liniștească: ”O să ne ajute astăzi cu soluții”

Lili Sandu a dezvăluit de la ce pornesc discuțiile cu logodnicul său, Silviu Țolu, iar un psiholog a sfătuit-o cum ar trebui să procedeze pentru a aplana conflictele.
09.03.2023 | 13:58
De ce se cearta Lili Sandu cu tatal copilului ei A intervenit psihologul sa o linisteasca O sa ne ajute astazi cu solutii
Lili Sandu a spus de ce se ceartă cu Silviu Țolu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lili Sandu a profitat de faptul că în platoul emisiunii pe care o prezintă la Pro TV a fost invitat un psiholog și a cerut soluții pentru conflictele dintre ea și logodnicul său, Silviu Țolu. Vedeta a dezvăluit de la ce pornesc adesea certurile în cuplul lor.

De la ce pornesc certurile în familia lui Lili Sandu. Psihologul i-a oferit soluții

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt împreună din anul 2015, iar vedeta Pro TV chiar a mărturisit că s-a încrezut în magia cristalelor și s-a rugat pentru un bărbat asemenea logodnicului său. Ei au împreună un băiețel pe care amândoi și l-au dorit, dar conflictele nu lipsesc.

ADVERTISEMENT

Nu o singură dată, Lili Sandu a mărturisit că ea și tatăl lui Thomas au ajuns în pragul despărțirii, însă mereu au găsit o cale de împăcare. Totuși, vedeta a profitat de prezența unui psiholog în emisiunea Vorbește lumea și a vrut să găsească soluții pentru certurile care mai apar încă.

„O să ne ajute astăzi cu soluții pe care abia le așteptăm, cel puțin eu abia le aștept, psihologul Cristina Ionescu. Prima întrebare, care sunt convinsă că stă pe buzele tuturor există cupluri care nu se ceartă niciodată?

ADVERTISEMENT

La noi, în cuplul nostru, noi ne luăm de la copil. Adică, tot timpul avem…așa…idei. Nu suntem pe aceeași lungime de undă. Ne luăm de la copil și din nimicuri, practic, că ne bufnește râsul după aceea”, a susținut Lili Sandu.

Ce răspuns a primit Lili Sandu de la psiholog

Psihologul a liniștit-o pe Lili Sandu și i-a explicat că, în majoritatea cazurilor, în cupluri certurile pornesc de la copii, iar ea nu ar trebui să se impacienteze, deoarece aceste situații au întotdeauna o rezolvare.

ADVERTISEMENT

„Acele cupluri au ca și conflict subiectul copii și bani. În ordinea bani, copii acolo. Acolo unde sunt cupluri care se formează și există copii din căsătoriile anterioare sunt copiii și bani. Există mai multe tipuri de conflicte, care au clar o rezolvare: ce se întâmplă în gospodărie, cum ne organizăm.

Dar există și conflicte care nu au rezolvare, un exemplu ar fi atunci când unul dintre parteneri își dorește copii și celălalt nu. Sau mai sunt conflictele perpetue care vin din niște trăsături de personalitate ale noastre sau niște răni mai vechi din anumite traume.

ADVERTISEMENT

E important ca și partenerii să lucreze individual la ei pentru a se cunoaște cât mai bine și a ajunge să lucreze împreună la relații”, i-a explicat psihologul Cristina Ionescu prezentatoarei tv.

Lili Sandu: „Se întâmplă să se strângă atât de multă frustrare”

Mai departe, Lili Sandu a vrut să știe cum să procedeze atunci când o ceartă escaladează și dacă este bine să plece decât să spună ceva ce mai târziu ar putea să regreta. Totodată, ea a afirmat că se întâmplă ca uneori să ajungă să răbufnească, după ce mult timp a lăsat de la ea pentru a nu-l supăra pe Silviu Țolu.

„Eu sunt foarte curioasă ce facem atunci când o ceartă cumva escaladează, se duce într-o zonă pe care ambii parteneri nu și-ar dori-o. Pauză înseamnă și dacă plecăm? Dacă pur și simplu părăsim locul…

Chiar dacă știu că nu are dreptate, tocmai pentru a aplana discuția, las de la mine, dar la un moment dat se întâmplă să se strângă atât de multă frustrare și să izbucnesc: ‘Stai puțin, că nu mai pot!’”, a spus Lili Sandu.

„Comunicarea este extrem de importantă și înseamnă abilitatea și capabilitatea de a-l înțelege pe cel din viața mea și nu e necesar întotdeauna să fiu de acord cu opinia sa, dar cumva să-i validez opinia și să-l ajut să înțeleagă că mie mi-a fost clar ce voia să-mi transmită.

E important cum gestionăm momentul acela de frustrare. Conflictele sunt binevenite în relații. O etapă foarte importantă în relația de cuplu, pe care dacă o trecem, ajungem să avem o relație de lungă durată este etapa diferențierii. După ce dispare îndrăgostirea, începem să vedem în partener și diferențele. Aici facem compromisuri”, i-a răspuns psihologul.

ADVERTISEMENT
Tags: