Life

De ce se tundea scurt Prințesa Diana. Secretul care a ieșit la iveală după moartea ei

12.04.2021 | 23:59
De ce se tundea scurt Prințesa Diana. Secretul care a ieșit la iveală după moartea ei. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tunsoarea Prințesei Diana nu a fost niciodată alta decât una scurtă, care nu a depășit niciodată baza umerilor, iar secretul care a stat la baza celebrei coafuri a ieșit la iveală după moartea ei, cu mai bine de 23 de ani în urmă. 

Fosta soție a Prințului Charles a optat pentru o tunsoare scurtă la începutul anilor ′90, mult mai modernă și potrivită trăsăturilor ei. Regretata Diana nu a fost niciodată adepta părului lung.

ADVERTISEMENT

Stilistul vedetelor, Sam McKnight, a dezvăluit recent pentru publicația Vogue, ediția britanică, cum a ajuns Prințesa Diana la această tunsoare. Stilistul a întâlnit-o pe Lady Di, așa cum i se mai spune, în timpul unei ședințe foto din anul 1990, atunci când i-a aranjat părul sub tiară.

De ce se tundea scurt Prințesa Diana. Secretul care a ieșit la iveală după moartea ei

Prințesa Diana a rămas și acum în inimile celor care au apreciat-o, chiar și la mai bine de două decenii de când s-a stins din viață în urma unui accident cumplit. Prințesa de Wales obișnuia să poarte părul scurt, mai ales în anii ′90, atunci când și-a făcut o schimbare de look.

ADVERTISEMENT

În 1990, Sam McKnight a întânit-o pe fosta soție a prințului Charles în timpul unei ședințe foto pentru publicația Vogue, moment în care a ajutat-o să-și aranjeze coafura sub tiara astfel încât părul să pară mai scurt.

La sfârșitul ședinței foto, Diana l-a întrebat pe stilist ce ar face dacă i-ar spune să-i tundă părul cum vrea el, după cum acesta a povestit recent, în cadrul unui interviu: „La sfârşitul şedinţei, ea m-a întrebat: Ce-ai face cu părul meu dacă ţi-aş spune să-l tunzi cum vrei tu? I-am răspuns: l-aş tăiat foarte scurt. 

ADVERTISEMENT

Pe vremea aceea, multe fete abordau tunsorile scurte, androgine, în stilul business chic al anilor 90. Ea mi-a spus: Păi de ce nu-l tunzi chiar acum? Am tuns-o chiar atunci şi n-am mai privit înapoi”, a dezvăluit Sam McKnight pentru publicația amintită mai sus.

În anii ′80, atunci când a intrat în familia regală britanică, Lady Di purta un bob bufant foarte celebru și în ziua de azi, dar pe care l-a păstrat multă vreme, schimbându-și look-ul după divorțul de Prințul Charles.

ADVERTISEMENT

Multe persoane se întreabă de ce prințesa Diana nu a optat niciodată pentru o altă coafur. Se pare că familia regală nu ar fi lăsat-o să-și schimbe coafura cu care a intrat în viața Prințului Charles cât timp a fost soția acestuia pentru a nu atrage și mai mult atenția asupra ei, potrivit okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT