Life

De ce și-a distrus Dani Mocanu bolidul de 200.000 de euro: “Cu toporul, cu ce dau?”

Dani Mocanu și-a distrus bolidul de 200.000 de euro și s-a filmat în timp ce făcea acest lucru. Manelistul a acceptat o provocare.
05.12.2022 | 13:34
De ce sia distrus Dani Mocanu bolidul de 200000 de euro Cu toporul cu ce dau
Dani Mocanu și-a distrus bolidul de 200.000 de euro. Sursa foto: Tik Tok, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Mocanu s-a filmat în timp ce își distrugea bolidul în valoare de 200.000 de euro. Manelistul a acceptat o provocare pe Tik Tok, însă aceasta l-a costat mulți bani.

Dani Mocanu și-a distrus bolidul de 200.000 de euro

Interpretul de manele se află de ceva timp în arest la domiciliu, motiv pentru care are mai mult timp liber decât înainte. Dani Mocanu este activ pe rețelele sociale, acolo unde ține legătura cu fanii care îl urmăresc.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a organizat mai multe live-uri cu provocări, avându-l pe George Pian ca rival. În urma jocurilor organizate de manelist, tot lui i-a picat o provocare care l-a costat extrem de mult.

Astfel, Dani Mocanu a fost provocat să-și distrugă bolidul în valoare de 200.000 de euro. Manelistul nu a trișat, ci le-a arătat urmăritorilor cum își duce provocarea la bun sfârșit, chiar dacă a fost nevoit să-și distrugă mașina.

ADVERTISEMENT

După ce a lovit bolidul de mai multe ori cu toporul, Dani Mocanu a distrus mașina în partea din spate.

“Dani Mocanu: — Cu toporul, cu ce dau, mă? 

George Pian: — Cu toporul! Hai, Dani, du-te! Cinci topoare să dai… dar eu nu vreau să dai, sunt o grămadă de bani. Chiar dacă tu m-ai pus să sparg toată casa, mașina, dar eu nu vreau să faci. 

ADVERTISEMENT

Dani Mocanu: — M-ai bătut, a fost lumea curioasă să vadă, aia e. Îi dau numai exterior, unde vrei tu, față, spate, lateral. 

George Pian: — Să îi dai patru, în spate!”, a fost dialogul dintre manelist și George Pian pe Tik Tok, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Dani Mocanu a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor

În noiembrie, Dani Mocanu a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, alături de alte trei persoane, după ce au bătut un bărbat într-o benzinărie din Pitești.

În cazul în care manelistul va fi găsit vinovat, acesta riscă să stea mult timp închis. Conform Noului Cod Penal, actualizat în 2022, Dani Mocanu riscă între 10 și 20 de ani de închisoare pentru tentativă de omor.

Dacă Dani Mocanu recunoaște fapta comisă în benzinărie, atunci magistrații pod reduce pedeapsa cu o treime.

Unul dintre bărbații implicați în scandal este arestat preventiv, în timp ce alți doi sunt în stare de libertatea. Dani Mocanu se află în arest la domiciliu de câteva luni.

ADVERTISEMENT