Life

Cum a găsit-o Oana Roman pe mama sa când a vizitat-o la azil. Vestea a bucurat-o mult

Cum a găsit-o Oana Roman pe mama sa când a vizitat-o la azil. Această veste a bucurat-o foarte mult pe vedetă, mai ales după problemele de sănătate avute.
04.08.2023 | 00:08
Cum a gasito Oana Roman pe mama sa cand a vizitato la azil Vestea a bucurato mult
Cum a găsit-o Oana Roman pe mama sa. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cum a găsit-o Oana Roman pe mama sa când a vizitat-o la azil. Mioara Roman primește cel mai bun tratament, care nu este deloc ieftin.

Cum a găsit-o Oana Roman pe mama sa. A vizitat-o la azil

Oana Roman a mers în vizită la mama ei, ca de obicei. Dar de această dată a fost foarte bucuroasă să o găsească pe aceasta într-o stare bună. Mioara Roman era vopsită proaspăt, avea și părul aranjat, dar și unghiile cu o manichiură impecabilă.

ADVERTISEMENT

Deși starea ei de sănătate nu este cea mai bună, Mioara Roman primește cel mai bun tratament la centrul în care stă.

Faptul că arată mereu îngrijită o ajută din punct de vedere mental pe mama vedetei.

„Am venit la mama. E coafată, vopsită și cu manichiura impecabilă. Faptul că are aici parte de îngrijiri complete și mai ales nu a renunțat la coafor și manichiură care au fost mereu foarte importante pentru ea, îi dă o stare foarte bună.”, a scris Oana Roman pe Instagram. 

ADVERTISEMENT

Mioara Roman stă într-un centru de lux

Pentru că a vrut ce este mai bun pentru mama sa, Oana Roman a dus-o la un centru de lux. Ea chiar spunea că nu ar putea fi numit azil acel loc pentru că este mult mai luxos.

Centrul unde stă Mioara Roman este chiar în inima Capitalei, iar acolo ea are parte de cele mai bune îngrijiri. Aceasta plătește lunar circa 4.000 de lei pentru condițiile de lux în care stă mama sa.

ADVERTISEMENT

„Sunt condițiile luxoase, este în centrul Capitalei, lângă parcul Kiseleff, eu merg la ea la două zile, vine acasă, mergem la coafor, când vrea mergem la restaurant, la o cafea.

E departe de a fi un azil. E o clinică de super lux, un hotel de patru stele. Sub nicio formă nu poate fi numit azil, este o clinică într-un hotel luxos.

ADVERTISEMENT

Au restaurant, lobby, sală de sport, au tot ce au nevoie acolo”, a completat Oana Roman.

Tags: