Life

De la ce a pornit bătaia încasată de Daniela Crudu de la iubitul croat. Are legătură cu un alt cuplu

24.08.2020 | 07:59
De la ce a pornit bataia incasata de Daniela Crudu de la iubitul croat Are legatura cu un alt cuplu
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu a trecut la începutul lunii februarie printr-un scandal cumplit după ce a fost agresată fizic de iubitul croat, Seco Dubravko. Fosta asistentă TV mărturisea la vremea respectivă că bătaia a pornit pe fondul unei gelozii, dar se pare că adevărul este cu totul altul.

Frumoasa brunetă era atunci în tatonări destul de avansate cu Gabi Bădălău, bărbatul cu care cântăreața Claudia Pătrășcanu se află în plin proces de divorț. Se pare că artista s-a săturat de infidelitățile soțului, Cruduța fiind una dintre femeile cu care acesta era în tandrețuri de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Potrivit wowbiz.ro, discuțiile aprinse dintre fosta concurentă de la „Asia Express” și fiul fostului baron de Giurgiu ar fi cauza bătăii încasate la începutul acestui an, moment în care Daniela Crudu a ajuns de urgență la spital având mai multe lovituri în zona feței.

Adevărul despre bătaia primită de Daniela Crudu de la fostul iubit

„Cică iubitul care a bătut-o pe Daniela Crudu ar fi văzut niște mesaje de la Bădălău pe telefonul ei. Vorbeau încă de pe atunci, iar acest lucru i-a provocat gelozia, iar bătaia pe care a luat-o Cruduța nu a fost venită chiar din senin”, a declarat o persoană apropiată fostului cuplu, arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Totodată, Claudia Pătrășcanu se pare că ar fi știut de legătura dintre Daniela Crudu și Gabi Bădălău, motiv pentru care nu a stat prea mult pe gânduri și a depus actele de divorț. Cântăreața s-a mutat la Constanța împreună cu cei doi copii și așteaptă finalizarea procesului care, probabil, va fi unul de lungă durată.

„Claudia a simțit ceva, mai ales că i s-a spus că fosta ei colegă din Antena ar avea ceva de-a face cu Bădălău.

ADVERTISEMENT

El nu a recunoscut nimic, pe atunci, dar tot la divorț s-a ajuns, atunci când Claudia Pătrășcanu a anunțat că nu mai suportă relațiile extraconjugale ale soțului ei”, mai notează sursă menționată anterior.

Mai mult decât atât, Daniela Crudu și Gabi Bădălău au fost văzuți împreună la începutul lunii august, semn că relația amoroasă durează de ceva timp. Cei doi au fost surprinși în ipostaze romantice pe iacht-ul fostului soț al Claudiei Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de la Antena 1 nu s-a sfiit și le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare cum este tratată de fiul senatorului PSD, Nicolae Bădălău. La polul opus, Gabi Bădălău a fost mai reținut și a postat pe Instagram doar o imagine cu priveliștea.

 

ADVERTISEMENT