Life

De la ce a pornit, de fapt, scandalul din familia lui Christian Sabbagh. Iulia a spus abia acum adevărul: „Nu a fost violență”

Iulia Sabbagh a dezvăluit de la ce a pornit scandalul care i-a marcat familia. Soția prezentatorului de la Kanal D a suferit mult.
03.03.2024 | 17:10
De la ce a pornit de fapt scandalul din familia lui Christian Sabbagh Iulia a spus abia acum adevarul Nu a fost violenta
De la ce a pornit, de fapt, scandalul din familia lui Christan Sabbagh. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Sabbagh a trecut printr-o depresia foarte puternică după ce a aflat că fiul său cel mic suferă de autism. Acela a fost momentul în care s-a produs o ruptură în familia prezentatorului de la Kanal D.

Iulia Sabbagh, dezvăluiri despre scandalul care i-a marcat familia

Băiețelul Iuliei și a lui Christian Sabbagh a fost diagnosticat cu autism, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra frumoasei soții a jurnalistului. Recent, ea a oferit mai multe detalii.

ADVERTISEMENT

Iulia a mărturisit că la început nici măcar nu știa cum să-și anunțe soțul, deoarece s-a temut că el îi va abandona și va fi nevoită să ducă singură lupta. În plus, s-a gândit că, fiind o familie cunoscută în România, copilul va avea și mai mult de suferit.

„Eu primisem diagnosticul undeva în luna septembrie, în urmă cu doi ani, și îmi era foarte frică și teamă de cum va primi soțul meu vestea, pentru că mulți tătici abandonează lupta acesta, nu vor să lupte și îmi era frică de abandon din partea lui.

ADVERTISEMENT

 Atunci am ajuns să mă închid în mine, am trecut printr-o depresie cruntă, îmi era frică să expun toată povestea asta. Mă gândeam că este copilul lui Christian Sabbagh și cum o să perceapă oamenii, mai ales că sunt și mulți răutăcioși, chiar dacă este vorba de un copil. Mă gândeam dacă o să fie o rușine pentru Christian Sabbagh”, a declarat Iulia Sabbagh, conform spectacola.ro. 

„De acolo a pornit și acel scandal care a tot bubuit în presă”

Totodată, în acea perioadă, în familia lor a izbucnit un adevărat scandal, Iulia cerând un ordin de protecție împotriva lui Christian Sabbagh. Acum, soția vedetei a mărturisit că nu a fost vorba despre violență în familie, ci de faptul că era cu nervii la pământ.

ADVERTISEMENT

„Aveam foarte multe gânduri și ajunsesem să mă deranjeze orice. Și dacă mă întreba Christian de o farfurie, de exemplu, o vedeam ca pe o jignire. De acolo a pornit și acel scandal care a tot bubuit în presă că a fost violență în familie, nu a fost violență, pur și simplu eu ridicam tonul la orice.

 Important este că a trecut și abia atunci a aflat și soțul meu de ce eram cu starea aceea psihică. I-am spus să mă ierte, dar copilul nostru este special, nu știam cum o să fie. Mă bucur că m-a înțeles, pentru că mă iubește. Eu aveam acea problemă și trebuia să mă susțină și mă susține în continuare.

ADVERTISEMENT

Este greu, nu pot să spun că este ușor. Să trăiești în casă cu autismul nu este ușor, dar dacă lupți, reușești și mă bucur de fiecare pas pe care îl face George și asta e tot ce contează”, a adăugat soția lui Christian Sabbagh.

ADVERTISEMENT