Life

De unde provin, de fapt, mezelurile de la Kaufland. Mulți români le cumpără pentru că sunt ieftine și la ofertă, însă surpriza e una uriașă. Retailerul aduce la raft mereu marca proprie Vreau din România, dar și alte firme

De unde provin, de fapt, mezelurile de la Kaufland. Mulți români le cumpără pentru că sunt ieftine și la ofertă, însă surpriza e una uriașă.
16.03.2024 | 19:00
De unde provin de fapt mezelurile de la Kaufland Multi romani le cumpara pentru ca sunt ieftine si la oferta insa surpriza e una uriasa Retailerul aduce la raft mereu marca proprie Vreau din Romania dar si alte firme
De unde provin, de fapt, mezelurile de la Kaufland. Sursă foto: Pinterest, Kaufland.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Te-ai întrebat măcar o dată de unde provin mezelurile de la Kaufland? Sunt mulți români care le cumpără pentru că sunt ieftine și mai mereu se găsesc oferte tentante. Surpriza este însă una cu adevărat mare.

De unde provin, de fapt, mezelurile de la Kaufland

Magazinele Kaufland sunt adorate de români. O mulțime de oferte sunt prezente la raft, constant. Totodată, există produse accesibile la preț pentru orice tip buzunar, iar clienții au de unde alege.

ADVERTISEMENT

De unde provin, de fapt, mezelurile de la Kaufland? Retailerul aduce la raft mereu marca proprie Vreau din România. Iar aceasta se remarcă prin faptul că toată carnea provine din animale crescute și născute în România.

Astfel, carnea de porc pe care o cumperi de la Kaufland, dar și cea de pui, provine chiar din țara noastră. Cum se fac mezelurile de la Kaufland? De pe site-ul oficial aflăm că în procesul de producție se folosesc fâșii de carne înăbușite, dar și un amestec de carne tăiată.

ADVERTISEMENT

Totodată, Kaufland le mai pune la dispoziție clienților și mezeluri conservate. Și acestea au un preț cât se poate de accesibil, astfel încât fiecare client în parte să se bucure de o experiență plăcută în magazine.

Un alt aspect interesant prezent tot pe site-ul celor de la Kaufland e legat de istoria acestor produse. De unde provin, de fapt, mezelurile de la Kaufland? Conform retailerului, istoria este una extrem de veche. Se pare că primele mezeluri în sensul modern au fost făcute în Scoția.

ADVERTISEMENT

„Istoria produselor din carne și a mezelurilor are deja câteva mii de ani. Produsele chinezești din carne de miel sau de capră au fost menționate pentru prima dată în China Antică în jurul anului 600 î.Hr.

Primele mezeluri în sensul modern al cuvântului au fost făcute în Scoția; mâncarea națională scoțiană „haggis” este considerată strămoșul cârnaților de astăzi”, aflăm de pe site-ul Kaufland.

ADVERTISEMENT

Ce oferte are Kaufland la mezeluri în această săptămână

Cât de accesibile sunt la preț sunt mezelurile de la Kaufland? Săptămânal, retailerul are oferte pe bandă rulantă. Iar pentru că românii adoră mezelurile, acestea se vând mai mereu la un preț bun.

Spre exemplu,  în această săptămână, cârnații de porc și vită proaspeți și gustoși se vând pentru doar 22,99 lei kilogramul. La ofertă mai este și mușchiulețul de spată de vită, redus cu 20%. Un kilogram costă doar 39,99 lei, în loc de 49,99 lei, prețul anterior.

Șunculița țărănească afumată la vrac costă doar 3,19 lei, prețul fiind redus de la 3,99 lei. Un alt produs la ofertă este salamul Victoria vrac de la Cris-Tim, care costă doar 36,90 lei la Kaufland.

Din ofertă face parte și salamul uscat de la Agricola, 100 de grame, redus cu 40%. Acesta costă 3,99 lei , în loc de 6,69 lei cât era înainte. Iar lista continuă și cu alte oferte, pentru orice tip de buzunar.

ADVERTISEMENT