Life

De unde provin, de fapt, servețele și soluțiile de curățare W5 de la Lidl. Sunt foarte ieftine și sute de mii de români le folosesc în casele lor. Surpriza e totală

De unde provin, de fapt, servețele și soluțiile de curățare W5 de la Lidl? Este o întrebare pe care poate multe persoane și-au pus-o măcar o singură dată.
09.09.2023 | 10:00
De unde provin de fapt servetele si solutiile de curatare W5 de la Lidl Sunt foarte ieftine si sute de mii de romani le folosesc in casele lor Surpriza e totala
De unde provin, de fapt, servețele și soluțiile de curățare W5 de la Lidl. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidl este unul dintre cei mai mari retaileri prezenți în România. În magazinele din întreaga țară găsești cam tot ceea ce îți dorești, inclusiv servețele și soluțiile de curățare. Iar prețurile sunt și foarte mici.

De unde provin, de fapt, servețele și soluțiile de curățare W5 de la Lidl

Lidl oferă o gamă largă de produse clienților săi. De la haine pentru adulți, copii, până la accesorii de animale. De asemenea, tot la aceste magazine găsești alimente, produse de înfrumusețare și de curățenie.

ADVERTISEMENT

De unde provin, de fapt, servețele și soluțiile de curățare W5 de la Lidl? Cu siguranță ai remarcat că cele mai multe produse de curățenie sunt marca W5. De ce sunt totuși atât de ieftine?

Toate produsele W5 de la Lidl sunt produse în alte țări din Europa. Vorbim despre țări precum Lituania sau Polonia, de altfel extrem de de ieftine. Anumite produse mai vin și din Germania.

ADVERTISEMENT

Poți afla de unde provin, de fapt, servețele și soluțiile de curățare W5 de la Lidl doar uitându-te pe etichetă, sau pe site-ul oficial al Lidl România. Spre exemplu, soluția universală de spălat pe jos W5 vine tocmai din Vilnius, Lituania.

De cealaltă parte, șervețelele universale, bucatarie, baie sau mobilă W5 sunt produse în Polonia. În ceea ce privește tabletele anti-calcar pentru mașina de spălat, ori soluția de curățare toaletă W5, acestea vin din Germania.

ADVERTISEMENT

De unde provine laptele Pilos din magazine

Dincolo de produsele de curățenie W5, extrem de accesibile și lactatele, dar și mezelurile sunt mai ieftine la Lidl. Și totuși de unde provin acestea? Mulți se întreabă de ce lactatele Pilos sunt atât de accesibile.

Cei de la Ziarul Financiar scriau în urmă cu ceva timp că Fabrica de Lapte Brașov este cea care a preluat producţia de iaurturi BioEF, pentru lactatele Pilos, marca privată a retailerului. 

ADVERTISEMENT

Iar acest lucru este observat chiar și pe etichetă. Astfel, produsele lactate care ajung să fie vândute pe rafturile magazinelor Lidl vin chiar din România. ”Furnizorii noştri sunt parteneri pe termen lung, cu care avem o relaţie bazată pe încredere“, arată pe site-ul oficial al retailerului.

ADVERTISEMENT